Life

Motivul pentru care s-a întors Adela Popescu la Vorbește Lumea, la două luni de la naștere. De ce s-a întors atât de repede la muncă

Adela Popescu a luat prin surprindere pe toată lumea când s-a întors pe sticlă, la „Vorbește lumea”, la numai două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară.
11.11.2021 | 10:08
Motivul pentru care sa intors Adela Popescu la Vorbeste Lumea la doua luni de la nastere De ce sa intors atat de repede la munca
Adela Popescu, despre întoarcerea pe sticlă la 2 luni de la naștere. De ce a luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a vorbit despre motivul pentru care a revenit pe platourile de filmare atât de devreme, după nașterea lui Adrian, cel de-al treilea copil. Blondina nu e prima oară când se întoarce la muncă mai devreme.

Frumoasa cântăreață și actriță spune că nu i-a fost greu să revină la „Vorbește lumea”, de la Pro TV, pentru că nu i-a afectat deloc timpul petrecut alături de cel mic.

ADVERTISEMENT

Vedeta are grijă să îi lase bebelușului toate cele necesare când pleacă de acasă. Adela Popescu nu lipsește foarte mult de lângă Adrian, în timp ce ceilalți doi băieți mai mari, Andrei și Alexandru, merg la grădiniță.

Adela Popescu, despre întoarcerea pe sticlă la 2 luni de la naștere. De ce a luat această decizie

Soția lui Radu Vâlcan reușește să se descurce de minune între viața de familie și carieră. Totodată, vedeta se bucură de un ajutor major din partea bunicilor, care se ocupă îndeaproape de băieții mai mari.

ADVERTISEMENT

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva.

Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el. 

ADVERTISEMENT

Îl preiau la 13.30 când începem din nou să fim mamă și bebeluș.  Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi. 

Din păcate, n-aș putea să fac asta pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice.

Asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce”, a declarat Adela Popescu într-un interviu pentru revista viva.ro.

Celebra prezentatoare de la Pro TV este fericită că lucrurile au ieșit foarte bine de când s-a întors pe sticlă, unde face echipă bună cu Shrubel și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT