Life

Adela Popescu, nemulțumiri de pe vremea când cânta cu DJ Project: „Ne chemau la 4-5 dimineața”

Adela Popescu a vorbit despre nemulțumirile sale de vremea când cânta alături de DJ Project, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV. Iată ce a declarat vedeta.
16.06.2022 | 11:16
Adela Popescu nemultumiri de pe vremea cand canta cu DJ Project Ne chemau la 45 dimineata
Ce nemulțumiri avea Adela Popescu când cânta cu DJ Project. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a vorbit despre nemulțumirile sale de când era solistă alături de trupa DJ Project.

Ce nemulțumiri avea Adela Popescu când cânta cu DJ Project

Vedeta a avut o perioadă în care a cântat alături de cei de la DJ Project și în cadrul emisiunii Vorbește lumea și-a amintit despre acele momente în care trebuia să cânte în cluburi la malul mării.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a vorbit despre faptul că era foarte nemulțumită de ora la care trebuia să cânte, deoarece erau chemați spre dimineață.

Astfel, Adela Popescu trebuia să fie prezentă în club la ora 4:00 sau 5:00 dimineața și tot programul ei de somn era stricat din această cauză.

ADVERTISEMENT

Mai mult, această a dezvăluit că adormea și se trezea de mai multe ori până la acea oră. Totodată, vedeta mărturisit că nu a mai fost de mult la o discotecă.

„N-am mai ieșit la discotecă de pe vreme când se chema discotecă!

Îmi amintesc că atunci când cântam alături de DJ Project, ne chemau la 4-5 dimineața. Știți de câte ori dormeam până la ora aia? Doamne!”, a spus Adela Popescu la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, mărturii despre seara petrecută cu Radu Vâlcan

Adela Popescu a povestit și cum și-a petrecut seara alături de soțul său, prezentatorul Radu Vulcan.

Cei doi au scos albumele de fotografii și s-au bucurat de amintirile pe care și le-au creat de-a lungul celor 12 ani de când sunt împreună.

ADVERTISEMENT

„Am început să ne uităm la fotografii, ne-am amintit ce emoționați eram noi, am avut o seară foarte drăguță. Recomand cuplurilor să se uite la fotografii de când erau tinerei și foarte îndrăgostiți.

Nu că acum nu am fi! Vorbesc foarte serios, ne-am amintit momente, vacanțe”, a povestit Adela Popescu.

În cadrul emisiunii, întrebarea zilei era legată de cele mai dezastruoase tunsori sau coafuri, iar Adela Popescu a vorbit și ea despre acest lucru.

Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că pe vremea când a născut avea cea mai dezastruoasă coafura:

„Dacă ar fi să dau o fotografie de când aveam cea mai de dezastruoasă coafură, ar fi de când l-am născut pe Alexandru, stăteam numai cu un moț în vârful capului”, a mai declarat ea.

ADVERTISEMENT