Life

Adela Popescu nu l-a iertat pe Cătălin Măruță! I-a făcut reproșuri în direct, chiar la emisiunea lui: „Când prietenii…”

Adela Popescu nu l-a iertat pe Cătălin Măruță! Despre ce subiect i-a făcut reproșuri în direct, la propria sa emisiune de la Pro TV.
31.05.2023 | 16:17
Adela Popescu nu la iertat pe Catalin Maruta Ia facut reprosuri in direct chiar la emisiunea lui Cand prietenii
Adela Popescu nu l-a iertat pe Cătălin Măruță Foto: Captură Pro tv
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu l-a iertat pe Cătălin Măruță! Aceasta i-a făcut reproșuri în direct, la propria sa emisiune.

Adela Popescu nu l-a iertat pe Cătălin Măruță! Ce i-a spus, în direct

Adela Popescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și nu s-a putut abține să nu îi facă reproșuri după ce el și Andra nu au mers la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a adus în discuție acest fapt, după ce au vorbit despre noul său film. Adela Popescu i-a amintit că nu a putut participa la nunta lui Smiley cu Gina Pistol din cauza angajamentelor sale luate dinainte

„Să văd dacă nu ai alte angajamente în ziua aceea. Că na, când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”, a spus vedeta în emisiune.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a revenit pe platoul de filmare

Adela Popescu a revenit pe platoul de filmare. Vedeta și soțul ei participă la filmările unei noi pelicule, de care este foarte mândră.

De aceasta vorbea vedeta cu Cătălin Măruță atunci când i-a reproșat că poate nici nu va ajunge la premieră din cauză că are alte contracte mai importante.

ADVERTISEMENT

În film joacă și Radu Vâlcan, iar acesta este sărutat de alte femei. Adela Popescu spunea că i-a dat dezlegare soțului său pentru acest film.

De altfel, ea mărturisea că nu se aștepta să mai joace într-un film acum. Dar atunci când a citit scenariul a rămas impresionată și a vrut și ea să facă parte din această poveste.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut foarte mult, m-a sunat într-o zi Petre Năstase și mi-a zis pe scurt despre ce e vorba și, chiar nu aveam în plan să fac asta, mi-a plăcut super mult scenariul și am zis da.

A reușit să facă o combinație frumoasă între actori, suntem și prieteni între noi, nu e un film chiar ușor, are o altă finețe.”, a continuat ea.

ADVERTISEMENT