Life

Adela Popescu și Pavel Bartoș, moment viral pe Instagram. Filmarea a fost publicată de Radu Vâlcan

Adela Popescu și Pavel Bartoș nu sunt doar colegi la același post de televiziune, ci și prieteni foarte apropiați. Cei doi au postat un moment special în mediul virtual.
21.02.2022 | 22:36
Adela Popescu si Pavel Bartos moment viral pe Instagram Filmarea a fost publicata de Radu Valcan
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” și cunoscutul actor apar într-o filmare distribuită de soțul blondinei, Radu Vâlcan. Momentul a devenit imediat viral pe Instagram.

Cele două vedete de la Pro TVau încercat să-și delecteze publicul din social media cu un dans inedit, lambada, multe dintre mișcări fiind executate ca la carte.

ADVERTISEMENT

Finalul dansului dintre Adela Popescu și Pavel Bartoș a făcut deliciul publicului. Fanii au lăsat numeroase comentarii pe contul de socializare al moderatorului de la „Insula Iubirii”.

Adela Popescu, virală pe Instagram. Ce filmare inedită a postat soțul vedetei, Radu Vâlcan

Gazda emisiunii „Vorbește lumea” și prezentatorul de la „Românii au talent” pot fi considerați doi oameni care au mereu glumele la îndemână și pe placul celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Dezechilibrul prin care trece Adela Popescu o face să exclame „Opaa”, însă reușește să se ridice imediat, mișcarea fiind demnă de o dansatoare profesionistă.

„Sunteți minunați”, „Cred că domnul Mihai Petre a fost gelos pe dansul vostru”, „Mari caractere, mari actori. Și când pe jos tot la înălțime sunt”, „Doamne, ce nebunatici”.

ADVERTISEMENT

„Ce scapi tu așa ceva din mână”, „Fenomenali”, „Am leșinat” sau „Sunteți cei mai tari”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe contul de Instagram.

Adela Popescu, imagine inedită cu Pavel Bartoș

Momentul nu este singular. În urmă cu câteva luni bune Adela Popescu a publicat în mediul online o imagine „unicat” cu Pavel Bartoș, Răzvan Fodor, Alexandru Papadopol și Cabral.

ADVERTISEMENT

Cei patru bărbați stau cuminți într-o biserică, fiind îmbrăcați la patru ace și cu mâinile în poală, cu excepția prezentatorului de la „Românii au talent” care face notă discordantă.

Renumitul actor poartă un sacou de culoare portocalie și pare că este cu gândurile în altă parte, privirea sa fiind îndreptată în sus.

„Nu poți să pui mâna pe o poză atât de valoroasă și să nu vrei să le-o arăți și prietenilor de pe Facebook”, a scris Adela Popescu, scrie protv.to.

ADVERTISEMENT