Life

Adela Popescu, poză unică înainte să nască a treia oară. Cum a apărut alături de cei trei băieți

Adela Popescu urmează să devină mamă pentru a treia oară zilele acestea, publicând o imagine specială înainte de a ajunge în sala de nașteri.
02.07.2021 | 11:48
Adela Popescu poza unica inainte sa nasca a treia oara Cum a aparut alaturi de cei trei baieti
ADVERTISEMENT

Vedeta a postat o imagine unică în care apare alături de cei trei băieți, Alexandru, Andrei și bebelușul din burtică. Artista este extrem de emoționată pentru că o mai desparte numai puțin până va naște a treia oară.

Frumoasa cântăreață este pe ultima sută de metri cu sarcina, dovadă fiind postarea făcută recent pe rețelele de socializare în care le arată internauților când de mult i-a crescut burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Acesta este și momentul în care Adela Popescu a realizat că nu există niciun emoticon cu trei băieți, semn că cei care  au creat pagina de socializare nu s-au gândit că ar fi o asemenea situație.

Adela Popescu, imagine emoționantă cu cei trei băieți. Cum s-a pozat

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” s-a amuzat pe seama faptului că nu există un emoji cu trei băieți, așa cum este ea în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Cu toți trei băieții[…] Nu există emoticon cu trei băieți. Pesemne că nici prin gând nu le-a trecut creatorilor că mai sunt și astfel de variante pe lume”, a scris Adela Popescu pe InstaStory.

Blondina așteaptă cu nerăbdare să-și țină în brațe bebelușul, care va veni pe lume pe cale naturală, la fel ca ceilalți doi băieți pe care-i are cu prezentatorul Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu și copiii
Adela Popescu, imagine unică cu cei trei băieți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adela Popescu, stare înainte să nască a treia oară

Adela Popescu este fericită, dar și puțin neliniștită legat de momentul în care va naște. Vedeta este conștientă de durerile travaliului, dar este decisă să fie puternică și să ducă totul la bun sfârșit fără să fie nevoie de cezariană.

Frumoasa actriță vorbește frecvent cu bebelușul aflat în pântecele sale, la fel și frații săi mai mari care așteaptă să-l cunoască.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști.

Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea ?.

Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT