Life

Adela Popescu, prima apariție la Vorbește lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză a așteptat-o în platou

Adela Popescu a revenit cu forțe proaspete pe micile ecrane, după o pauză de două săptămâni. Blondina a suferit de Covid, varianta Delta.
22.09.2021 | 11:36
Adela Popescu prima aparitie la Vorbeste lumea dupa ce sa vindecat de COVID19 Ce surpriza a asteptato in platou
Adela Popescu, prima apariție la Vorbește lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză a așteptat-o în platou. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a fost așteptată cu sufletul la gură de telespectatori, dar și de colegii de echipă, care au avut grijă să-i facă o surpriză vedetei.

Cântăreața a fost primită în emisiunea „Vorbește lumea” cu tort și flori, însă lucrurile nu s-au oprit aici. Horia Brenciu și Alex Bogdan, doi dintre invitați, au făcut senzație.

ADVERTISEMENT

Cei doi detectivi de la Masked Singer România au murdărit-o pe Adela Popescu cu desertul ales special pentru primirea ei pe față și pe haine.

Adela Popescu, din nou la Vorbește lumea. Ce i-au pregătit colegii

Momentul de bun venit a fost gustat de vedetă, care nu s-a supărat și a făcut față cu brio întregii situații. Artista s-a amuzat și chiar i-a răspuns cu aceeași monedă lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu l-a murdărit pe artist cu tort pe sacou, vorbind în cadrul emisiunii și despre perioada de 2 săptămâni în care a stat departe de televiziune.

Soția lui Radu Vâlcan a fost infectată cu varianta Delta a virusului Sars-Cov-2, precizând că foarte mult la vindecarea sa a contat psihicul.

ADVERTISEMENT

 „Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?».

Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru. Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși”, a spus Adela Popescu, conform avantaje.ro.

Băiețelul Adelei Popescu, infectat cu noul tip de coronavirus

Vedeta i-a izolat pe cei doi băieți mai mari, Alexandru și Andrei, când a aflat că are virusul din China, dar nu a putut face nimic pentru cel mai mic, Adrian. Din păcate, bebelușul de numai două luni a luat boala.

Același lucru s-a întâmplat și cu soțul prezentatoarei, Radu Vâlcan. În momentul de față toți 3 sunt bine, actrița revenindu-și cu bine după această neplăcere.

ADVERTISEMENT