Life

Adela Popescu, prima imagine cu burtica de gravidă. Cum s-a fotografiat vedeta

20.01.2021 | 18:50
Adela Popescu prima imagine cu burtica de gravida Cum sa fotografiat vedeta
ADVERTISEMENT

Aflată în Maldive alături de soțul ei și de cei doi copii, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor cum arată burtica ei de gravidă, care începe să fie vizibilă. Vedeta și-a anunțat sarcina în urmă cu două săptămâni la „Vorbește lumea” și așteaptă cel de-al treilea copil. 

După ce s-au relaxat la munte, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat copiii și au plecat într-o destinație exotică, bucurându-se de soare și mare în Maldive.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii de pe rețelele sociale au putut vedea, în sfârșit, cum arată abdomenul vedetei după ce a anunțat că este însărcinată. Prezentatoarea a hotărât să ia o pauză de la televiziune din cauza pandemiei de Covid-19, chiar dacă sarcina este la început.

Adela Popescu, prima imagine cu burtica de gravidă

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii de când au aflat că va veni pe lume cel de-al treilea copil. Aceștia mai au doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), iar blondina a declarat recent că ea și soțul ei și-au dorit să-și mărească familia.

ADVERTISEMENT

Actrița în vârstă de 34 de ani este foarte activă în mediul online și îi ține pe fani la curent cu evenimentele din viața personală și cu proiectele în care este implicată.

„Dar ce avem noi aici?”, a scris vedeta pe InstaStory, în dreptul fotografiei care îi scoate la iveală burtica.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu
Adela Popescu, în Maldive cu familia. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

„Mi-am dorit de când mă știu să vin în Maldive. Dar senzația pe care am avut-o când am ajuns aici a fost peste orice imaginație. Ce să vă mai spun. Vă arăt un apus cum sunt toate aici. Promit să postez cât de des pot și cât de des mă lasă băieții ❤️”, a declarat vedeta pe rețelele sociale.

Adela Popescu a renunțat la televiziune pentru o perioadă

Adela Popescu a decis să-și ia concediul de maternitate mai devreme decât la ceilalți doi copii din cauza pandemiei de coronavirus și a avut grijă ca prietenul și colegul ei de platou, Cove, să nu rămână singur, motiv pentru care a fost înlocuită de Lora.

ADVERTISEMENT

„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur (n.r. pe Cove). Rămâi cu Lora. (…) Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a declarat vedeta la „Vorbește lumea”, în ultima ei zi.

ADVERTISEMENT