Life

Adela Popescu, probleme cu trei copii mici. Dezvăluirea făcută de prezentatoarea de la Vorbește lumea

Adela Popescu s-a confesat legat de rolul de mamă. Frumoasa cântăreață a povestit care sunt situațiile pe care le întâmpină cu cei trei băieți, care au vârste apropiate.
06.05.2022 | 14:15
Adela Popescu probleme cu trei copii mici Dezvaluirea facuta de prezentatoarea de la Vorbeste lumea
Adela Popescu, dezvăluiri despre rolul de mamă. Ce situații întâmpină vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandru, Andrei și Adrian sunt copiii de care vedeta de la Pro TV este mândră. Cei mici o împlinesc pe artistă, care dezvăluie și care sunt problemele prin care trece. Vedeta a subliniat că a avut momente în care s-a simțit copleșită de situație.

Adela Popescu, dezvăluiri despre rolul de mamă. Ce situații întâmpină vedeta

Adela Popescu este mama a trei băieți de a căror educație și creștere se ocupă foarte mult. Vedeta de la Pro TV recunoaște că nu este deloc ușoară viața cu copii mici, însă se bazează pe un ajutor nesperat din partea bunicilor.

ADVERTISEMENT

„Dacă au fost momente?! Au fost şi sunt. Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele.

Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit”, a mărturisit Adela Popescu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, soțul prezentatoarei de la Vorbește lumea, este perfect conștient că nu este deloc ușor să crești un copil, dar trei cum este în cazul lor. Moderatorul are grijă să fie un tată bun și să nu-și verse oboseala pe unul dintre băieți.

„Într-adevăr, treaba cu copiii, atunci când sunt mulţi, e delicată și poți cădea repede în capcană, ceea ce noi încercăm să nu se întâmple”, a adăugat gazda emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu are ajutor. Vedeta a angajat o bonă din Filipine

Adela Popescu nu este ajutată numai de mama sa, ci și de o bonă din Filipine. Femeia a venit în casa lor în urmă cu 9 luni, scopul acesteia fiind inițial de a face curățenie. În prezent, doamna se ocupă foarte mult de bebelușul Adrian.

Prezentatoarea are numai cuvinte de laudă pentru bonă despre care spune că este calmă, atentă şi de încredere. În plus, frumoasa blondină vede o oportunitate foarte mare pentru copii, în sensul că băieții pot învăța limba engleză.

ADVERTISEMENT