Life

Adela Popescu, pusă la zid de Oana Zăvoranu: „Te-aș ciufuli! Cum îți permiți să ai tupeul ăsta?”

Adela Popescu a fost pusă la zid de Oana Zăvoranu în cel mai nou videoclip al fostei actrițe din „Sacrificiul”.
30.06.2021 | 22:14
Adela Popescu pusa la zid de Oana Zavoranu Teas ciufuli Cum iti permiti sa ai tupeul asta
Adela Popescu, pusă la zid de Oana Zăvoranu. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a pus-o la zid pe Adela Popescu în ultimul videoclip postat pe canalul ei de YouTube. De jumătate de an, actrița găzduiește o emisiune în care vorbește despre vedetele care promovează excesiv produse pe Instagram.

Deși au fost colege într-o telenovelă românească difuzată la începutul anilor 2000 și păreau să fie în relații bune, Oana Zăvoranu nu a „iertat-o” pe Adela Popescu, dar nici pe soțul ei, Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, pusă la zid de Oana Zăvoranu: „Te-aș ciufuli! Cum îți permiți să ai tupeul ăsta?”

Oana Zăvoranu a pus-o la zid pe Adela Popescu în ultimul videoclip postat pe YouTube. Actrița a comentat postările de pe rețelele sociale ale fostei sale colege de serial și a subliniat faptul că exagerează cu reclamele de pe pagina ei.

„Ce ne-a atras atenția această familie, cu mocangeală grupa mare? (…) Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală.

ADVERTISEMENT

Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala”, și-a început Oana Zăvoranu videoclipul.

Fosta soție a lui Pepe a mai spus că Adela Popescu „mocangește” în toate postările și story-urile, deși la multe dintre ele nu are mențiunea de parteneriat plătit cu firma respectivă.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu i-a reproșat Adelei că are foarte mult tupeu pentru că a recurs la un astfel de conținut pe Instagram. În plus, vedeta a avertizat-o pe prezentatoarea de la Pro TV că îi va da o „chelfăneală” pe care o să o țină minte.

„(…) Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. 

ADVERTISEMENT

Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli…cum îți permiți să ai tupeul ăsta încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta…

Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Querida s-a legat și de soțul Adelei Popescu și de postările lui de pe Instagram, unde promovează diverse produse.

Oana Zăvoranu și Adela Popescu, surori în Numai iubirea

Oana Zăvoranu a interpretat-o pe Andreea Damaschin în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. Adela Popescu, aflată la începutul carierei la vremea respectivă, a jucat rolul surorii Andreei, Alina.

În urmă cu câțiva ani, Adela Popescu declara că între ea și Oana Zăvoranu este o relație foarte bună și că a învățat multe despre meseria de actor de la ea.

Mai mult, Oana Zăvoranu a fost și invitata Adelei Popescu la Vorbește lumea, cu patru ani în urmă. Cele două actrițe le-au dat fanilor de înțeles că au rămas în relații bune.

Se pare că Oana Zăvoranu nu a scăpat-o din vizor pe fosta ei colegă din pricina postărilor de pe rețelele sociale și a decis să vorbească și despre ea în cadrul emisiunii online.

ADVERTISEMENT