Life

Adela Popescu reacționează după ce a fost criticată pentru cum arată: “Sunt vorbe care pot răni profund”

Adela Popescu a răspuns pozitiv unui manifest care încurajează și promovează libertatea de alegere în cazul femeilor, după ce a fost criticată de internauți.
08.04.2022 | 18:54
Adela Popescu reactioneaza dupa ce a fost criticata pentru cum arata Sunt vorbe care pot rani profund
Adela Popescu, replică dură la adresa fanilor. Blondina este ținta prejudecăților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină recunoaște că a fost ținta prejudecăților de foarte multe ori. Fanii i-au scris adesea că se acoperă prea mult, că folosește obiecte vestimentare care nu o avantajează, iar acum vedeta reacționează.

Adela Popescu, replică dură la adresa fanilor. Blondina este ținta prejudecăților

Adela Popescu are un mesaj surprinzător pentru cei care o critică. Cântăreața consideră că fiecare are libertatea să poarte hainele potrivite, fără să fie judecat de ceilalți. Artista spune că se îmbracă după cum simte.

ADVERTISEMENT

„Ce te îmbraci așa larg și deșălat? Mulează-te și tu puțin! Fii și tu mai sexy, mai atrăgătoare! Pune și tu o rochiță! Fii mai feminină! Te ascunzi pentru că ai câteva kg în plus! Ai slăbit și nu-ți stă bine! Ești frumoasă, dar…!

Sunt vorbe pe care le aud zilnic, prejudecăți cu care am trăit mereu! Dar sunt și vorbe care pot răni profund, dacă nu ești sigur(ă) pe tine. Ce vreau să spun este că felul în care eu mă îmbrac are legătură doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria și libertatea mea. 

ADVERTISEMENT

Văd feminitatea ca pe ceva mai mult decât o fustă scurtă, o talie cambrată și un toc ce intră în iarbă când fugi după băieți (fiecare după ai ei, da?). De fapt… nu cred că trebuie să mă justific.

N-ai cum să-i împaci pe toți, iar să încerci înseamnă să trăiești pentru alții, așa că #stopprejudecatilor. Eu mă simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune că este contagioasă”, a scris Adela Popescu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu, în blugi
Adela Popescu, în blugi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adela Popescu, alături de campania unui magazin de haine

Prezentatoarea de la Vorbește lumea nu este singura persoană publică care primește astfel de mesaje din partea fanilor. Cântăreața Mira este una dintre vedetele care este acuzată că nu este mai feminină.

Aluziva, Speak, Nicole Cherry, Adelina Pestrițu și Codin Maticiuc au răspuns, de asemenea, provocării primite de un site de haine. Aceștia sunt de părere că este momentul să se pună stop prejudecăților pe care le auzim în jur.

ADVERTISEMENT