Life

Adela Popescu, replică amuzantă la adresa soțului, Radu Vâlcan. Ce i-a transmis

Adela Popescu, răspuns neașteptat pentru partenerul de viață, Radu Vâlcan. Ce i-a amintit frumoasa blondină în mod public.
18.10.2022 | 22:19
Adela Popescu replica amuzanta la adresa sotului Radu Valcan Ce ia transmis
Adela Popescu, răspuns neașteptat pentru partenerul de viață, Radu Vâlcan. Ce i-a amintit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și fosta solistă a formației DJ Project are o replică amuzantă la adresa soțului, care a plecat de câteva zile din România, în vacanță. Ce i-a transmis acum prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Adela Popescu, răspuns neașteptat pentru partenerul de viață, Radu Vâlcan. Ce i-a amintit

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o relație frumoasă și deschisă, în care glumesc constant. Vedeta de la Pro TV are un răspuns neașteptat pentru tatăl celor trei băieți, care a declarat că vrea să-și prelungească sejurul din Grecia.

ADVERTISEMENT

„În viață sunt momente când îți vine să te întorci acasă. Eu mai stau”, este mesajul transmis pe Instagram de prezentatorul de la Insula Iubirii, în dreptul unei imagini realizate în timp ce naviga pe mare.

„În viață sunt momente când o să vrei să te mai duci… și sigur nu o să se mai poată”, a completat gazda reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„La vară te vreau skipper pe barca mea!”, a precizat Răzvan Fodor, care este pasionat de sailing la fel ca vedeta de la Antena 1.

Radu Vâlcan, pe urmele unui vis. Ce pasiune are prezentatorul

Radu Vâlcan a plecat în urmă cu câteva zile pe urmele unui vis pe care-l are de o perioadă destul de lungă. Prezentatorul de la Antena 1 și-a descoperit o pasiune nouă, motiv pentru care a plecat spre Atena însoțit de frații Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

În felul acesta vedeta a luat decizia să învețe să conducă bărci, hobby pe care îl au mai multe vedete din showbiz-ul autohton, printre care se numără: Șerban Copoț, Mihai Bobonete sau Cătălin Scărlătescu.

„Sunt multe de spus, dar ce mi se pare mie esențial este că niciodată nu e prea târziu să-ți îndeplinești un vis. Indiferent cât de inutil îți poate părea, mai ales acum, în economia vieții de familie în care, de regulă, totul se calculează după eficiență. 

ADVERTISEMENT

Ce nu realizăm noi mai devreme este că un suflețel hrănit, mulțumit și fericit reușește să devină combustibil pentru toți din jur. Așa că eu sunt pentru”, a scris blondina în mediul virtual.

În aceeași notă, Adela Popescu a subliniat că nu mai știe ce visuri are. Cântăreața i-a întrebat pe internauți care sunt fanteziile lor și dacă au curaj să le îndeplinească.

ADVERTISEMENT