Life

Adela Popescu, salariu uriaș la Vorbește lumea? Dezvăluire în direct despre cât ar primi de la Pro TV

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane la nici două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, după ce șefii de la Pro TV au venit cu o mărire de salariu.
08.09.2021 | 17:39
Adela Popescu salariu urias la Vorbeste lumea Dezvaluire in direct despre cat ar primi de la Pro TV
Adela Popescu, salariu uriaș la Vorbește lumea? Dezvăluire în direct despre cât ar primi lunar de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” are un venit uriaș, dacă este să ne luăm după o dezvăluire făcută de unul dintre cei doi colegi de platou pe care-i are blondina după plecarea lui Cove.

Shurubel ar fi dat-o de gol de vedetă legat de banii pe care-i câștigă lunar soția lui Radu Vâlcan. Declarația a venit după un material despre manichiură.

ADVERTISEMENT

Replica cunoscutului om de radio a stârnit hohote de râs, dar i-a și făcut pe telespectatori să se întrebe care este, de fapt, salariul pe care-l încasează Adela Popescu.

Adela Popescu, plătită regește la Vorbește lumea? Cât ar primi prezentatoarea

„Colegul meu (n.r. – Shurubel) a făcut o trimitere către următorul material, cu unghiile french”, a spus Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

„10% mărire la salariu pentru asta!”, a declarat Shurubel, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. „Așa mult, vrei să-ți iei apartament?”, a completat frumoasa blondină.

„Am zis 10% din salariul meu, nu al tău, Adela!”, a mai spus colegul de platou al actriței.

Potrivit unor surse, cântăreața ar fi plătită regește pentru cele 3 ore cât apare pe sticlă. Vedeta poate fi urmărită de luni până vineri, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu ar încasa lunar suma de 2.000 de euro, însă după plecarea lui Cove remunerația sa a crescut considerabil. Ea primești în plus încă 1.000 de euro.

Salariul artistei nu este deloc neglijabil, însă partenerul său de viață, Radu Vâlcan, are un venit mult mai mare pentru emisiunea „Insula Iubirii”, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Se pare că soțul vedetei și-a negociat contractul pe o perioadă foarte lungă de timp, dovadă că încasează aproximativ 10.000 de euro, și asta numai pentru un sezon.

Adela Popescu, foarte atentă pe ce cheltuie banii

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o situație financiară destul de bună, dar cu toate aceasta actrița spune că este genul de om foarte atent la lucrurile pe care trebuie să cheltuie bani.

Cei doi au rate la bănci, ca orice om normal, precizând că atunci când vor să plece în concediu caută cele mai accesibile oferte dovedind așadar, că sunt o familie chibzuită.

„Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că…

Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei. Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online.

Înainte, dacă găseam un link, pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comanda”, a mărturisit Adela Popescu pentru VIVA!

ADVERTISEMENT