Life

Adela Popescu, schimbare radicală de look. Actrița nu mai arată cum o știai – Foto

20.08.2020 | 22:24
Adela Popescu schimbare radicala de look Actrita nu mai arata cum o stiai  Foto
Adela Popescu este prezentatoare tv, cântăreață și actriță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a schimbat look-ul, iar fanii au înroșit butonul de like! Co-prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV s-a tuns și și-a vopsit părul, revenind la culoarea cu care a devenit celebră: blondul.

Adela Popescu a revenit la blond și s-a tuns scurt

Actrița și-a ondulat părul și a postat imaginea cu noua ei înfățișare, machiată și aranjată.

ADVERTISEMENT

Vedetei îi stă foarte bine cu coafura aleasă, iar fanii ei au scris comentarii apreciative vizavi de schimbarea pe care a făcut-o.

„Gata, măi, fetelor, am facut-o! ???? Mai blondă și mai cu părul scurt de atât nu am fost niciodată. Cum vi se pare?”, a scris Adela în dreptul imaginii postate în mediul online.

ADVERTISEMENT

Printre internauții care și-au dat cu părerea despre noul ei look s-a numărat și Dana Rogoz, o bună prietenă de-ale actriței, de altfel.

„Nicio altă variantă nu ți-a stat la fel de bine ca aceasta ❤️❤️❤️❤️ top!”,  a scris Rogoz.

ADVERTISEMENT

„Ești superbă, îți stă minunat”, ”Super faină tunsoare”, ”Mult mai bine așa. Părul lung și drept nu te avantajează”, ”Superbă, îți aduce un aer foarte chic”, ”Nu arăți mai mult de 18-20 de ani. Chiar arăți foarte bine”, ”Îți stă minunat”, ”Super tare”, ”Este binevenită schimbarea”, sunt câteva dintre comentariile celor care o iubesc pe vedeta PRO TV.

Actrița a fost vedeta principală de la Acasă TV în anii 2000

Adela Popescu este una din cele mai cunoscute actrițe, cântărețe și prezentatoare de televiziune din România.

ADVERTISEMENT

A pășit în lumina reflectoarelor în anii 2000, jucând în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, difuzată de defunctul Acasă TV.

Au urmat apoi rolurile principale în telenovelele „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme” și serialul de epocă „Aniela”.

A avut și o carieră muzicală de invidiat. A cântat singură o perioadă, iar apoi a făcut parte din proiectul celor de la DJ Project, cu care a fost în turnee prin toată țara.

Vedeta este căsătorită cu Radu Vâlcan, cu care are un băiat pe nume Alexandru.

adela popescu
Adela Popescu, tunsă și blondă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: