Life

Adela Popescu, sfaturi practice pentru mămici. Cea mai bună metodă pentru trezirile din mijlocul nopții

Adela Popescu este mama a trei băieți, de aici și sfaturile utile pe care le are pentru viitoarele mămici. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a făcut o dezvăluire importantă.
08.02.2022 | 17:45
Adela Popescu sfaturi practice pentru mamici Cea mai buna metoda pentru trezirile din mijlocul noptii
Adela Popescu, detalii despre viața cu trei băieți. Ce sfat major are vedeta pentru fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista și vedeta de la Pro TV a făcut mai multe mărturii despre rolul de mamă. Cântăreața a făcut o postare care speră să fie de mare ajutor persoanelor care o urmăresc în social media.

Renumita prezentatoare de la „Vorbește lumea” a descoperit un lucru care o ajută să facă față trezirilor în miez de noapte în ceea ce-l privește pe fiul cel mic, Adrian.

ADVERTISEMENT

Un bebeluș are nevoie de hrană din 3 în 3 ore, de aceeea Adela Popescu a mărturisit că a găsit metoda ideală pentru alăptarea nocturnă.

Adela Popescu, detalii despre viața cu trei băieți. Ce sfat major are vedeta pentru fani

Adela Popescu reușește să facă față nopților solicitante de când a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta de la Pro TV are un căpătâi tapițat care îi sprijină foarte bine capul.

ADVERTISEMENT

Vă spun din capul locului că postarea aceasta nu este despre bebeluș, ci este una utilitară. Adică vine cu ceva sfaturi practice pentru mămici și viitoare mămici. 

Bun. Să încep deci. Vedeți voi căpătâiul tapițat pe care îmi sprijin capul? Nu ridicați din umeri a indiferență că pentru mine este numărul 1 în descoperiri maternale. 

ADVERTISEMENT

Aș recomanda tuturor viitoarelor mămici înălțimea și textura asta. Dar să vă explic. Mie, fetelor, cel mai greu, în primele luni cu ceilalți doi copii, mi s-au părut trezirile.

Poziția aceea în șezut în mijlocul nopții când copilul suge și ție îți cade capul. Uneori și copilul, că alunecă mâna de la oboseală (mi s-a întâmplat de două ori cu Alexandru). Copilul știe cât fac 2 plus 2, deci pare că nu există reminiscențe.

ADVERTISEMENT

E! Tura asta, adică la al treilea copil, zici că am descoperit America. Iată de ce: Se trezește puștiul. Mă așez în poziția prezentă. Las capul pe spate și dorm așa… cât o fi nevoie.

Pentru un plus de confort așez trei bucăți de scutece drept pernă. Practic eu îmi continui somnul și fac și ceva util în timpul ăsta. Credeți-mă, ce vă spun acum e mai valoros ca pompa de muls sau lanolina pentru ragade.

Treaba voastră. Voi credeți că textul e un pamflet și îl tratați ca atare. Dar nu e”, a mărturisit Adela Popescu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT