Life

Adela Popescu și-a botezat băiețelul. Ce nume grele au participat la petrecere

Adela Popescu și-a botezat al treilea băiețel, pe Adrian, care a venit pe lume în iulie 2021. Vedeta a vrut ca ceremonia de botez să aibă loc în toamna anului trecut
08.05.2022 | 11:10
Adela Popescu sia botezat baietelul Ce nume grele au participat la petrecere
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul. Sursa foto: Click!
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan  alcătuiesc un cuplu frumos. Au trei băieți minunați, de care sunt foarte mândri. În acest final de săptămână, cei doi soți au avut emoții foarte mari. L-au creștinat pe mezinul familiei lor, pe micuțul Adrian. Ceremonia de botez a fost extrem de emoționantă, iar petrecerea pentru micuțul lor, una cu ștaif.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copil

Pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan ziua de 7 mai a fost extrem de importantă. Cele două vedete au fost ocupate serios în ultima vreme. Au avut de organizat ceremonia de botez și petrecerea pentru băiețelul lor cel mic, Adrian. Cei doi soți au fost copleșiți de sentimente la acest eveniment, chiar dacă au mai trecut prin această experiență, de două ori, cu ceilalți băieți ai lor, Alexandru și Andrei. Alexandru va împlini 6 ani în vară, iar Andrei vârsta de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat o petrecere în aer liber

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat o petrecere impresionantă în aer liber, într-un cadru de poveste, așa cum se poate vedea din imaginile postate pe internet.

Micuțul Adrian a avut parte de un botez ca la carte, așa cum și-au dorit. Petrecerea, care s-a desfășurat după creștinarea băiețelului, a fost organizată în curtea unui restaurant. Locația a fost împodobită cu multe decoruri florale, mâncare bună și invitați de seamă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Vorbește lumea s-a întrecut pe sine. Ea a fost și cea mai petrecăreață, a dansat aproape toată ziua, și singură dar și cu băiețelul ei cel mic în brațe, cu Adrian.

Cine a participat la botezul micuțului Adrian

Printre vedetele care au participat la botezul băiețelului celor două vedete s-au numărat și Laura Cosoi și Dana Rogoz, ambele prietene bune cu prezentatoarea de la Vorbește lumea, dar și Răzvan și Irina Fodor, un cuplu apropiat de Adela și Radu. Au mai luat parte la eveniment și Mihai Morar și Ruxandra Ion, producătoarea TV supranumită și „mama telenovelelor românești”.

ADVERTISEMENT

Recunoscuți pentru simțul lor al umorului, Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales o tematică care a stârnit zâmbetul pe buze multor invitați. Ei au vrut ca tematica petrecerii să fie „Cei trei purceluși”, întrucât ei au acasă… trei băieței.

Până și tortul de la petrecerea de botez a fost, cum era de așteptat, în aceeași temă. De asemenea, părinții băiețelului au pus peste tot multe ilustrații cu „purceluși”, spre deliciul invitaților.

ADVERTISEMENT

Botezul a fost amânat pentru că s-au infectat cu coronavirus

Botezul celui de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan ar fi trebuit să aibă loc în noiembrie 2021. Numai că ei s-au infectat în acel moment cu virusul COVID-19, cu doar două zile înainte de marea petrecere, iar evenimentul a fost amânat de cei doi soți.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei băieți. Prezentatoarea de la postul Pro TV a devenit mamă pentru a treia oară în iulie 2021, atunci când a adus pe lume tot un băiețel, care care l-au botezat cu numele Adrian. Ei au vrut ca toți copiii lor să poarte nume care încep cu litera ”A”.

ADVERTISEMENT