Life

Adela Popescu și-a supărat băiatul cel mare înainte de ziua lui: „N-avem petrecere, înțelegi?”

Atunci când vrea să organizeze ceva, Adela Popescu are parte de ghinion. Vedeta PRO TV a povestit în emisiunea pe care o prezintă cum a reușit să-l supere pe Alexandru, băiatul cel mare al familiei.
10.06.2022 | 11:08
Adela Popescu sia suparat baiatul cel mare inainte de ziua lui Navem petrecere intelegi
Adela Popescu, prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu are noroc atunci când își planifică un eveniment, mai ales dacă e vorba despre familia ei. De 1 Iunie a prins-o ploaia, iar unul dintre botezuri a trebuit să îl reprogrameze de trei ori.

Adela Popescu, probleme cu ziua de naștere a fiului cel mare

A venit un nou ghinion pentru vedeta de la PRO TV, iar de data asta are legătură cu băiatul ei cel mare, Alexandru, care va împlini 6 anișori pe 11 iunie.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a promis fiului ei o petrecere de ziua lui, doar că nu a găsit un loc de joacă acoperit unde micuțul să se bucure alături de prietenii lui. Nicio problemă, a zis Adela! S-a gândit să îi țină ziua duminică, a doua zi, însă micuțul nu a fost foarte încântat.

Alexandru s-a pus pe bocit și i-a zis mamei sale că nu acceptă ca petrecerea de ziua lui să fie într-o altă zi decât cea în care s-a născut, de fapt. Mai mult, Alex a așteptat tot anul acest moment și și-a notat în calendar câte zile au mai rămas până la promisa petrecere.

ADVERTISEMENT

„A făcut AMR până la ziua lui”

„I-am zis că petrecerea e duminică. Mi-a zis: cum să faci ziua de naștere când nu e ziua mea? I-am zis că o să aibă o petrecere și mâine. E cu calendarul, crede-mă. A făcut AMR până la ziua lui de naștere”, a declarat Adela Popescu la PRO TV.

Vedeta a vorbit cu invitații din emisiune, iar una dintre cele prezente în platou i-a sugerat cum să își petreacă weekend-ul. Adela și-a amintit din nou de beleaua de acasă: „N-am nici petrecere, înțelegi?”.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea de televiziune a apelat apoi la bunăvoința telespectatorilor, mai ales că are o comunitate numeroasă de fani. Aceasta i-a rugat pe cei de acasă să îi propună niște soluții, astfel încât Alexandru să se bucure de ziua lui pe 11 iunie, și nu pe 12.

„Dacă știți vreun loc de joacă acoperit, mâine, vă rog să mă contactați”, a transmis Adela.

ADVERTISEMENT