Life

Adela Popescu și Andreea Ibacka, schimb de replici savuros pe internet: „Abia ne-am împăcat”

După ce Pro TV a anunțat că Adela Popescu este vedeta feminină care va prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, alături de Cabral, aceasta și Andreea Ibacka au avut un schimb de replici neașteptat.
16.07.2022 | 13:48
Adela Popescu si Andreea Ibacka schimb de replici savuros pe internet Abia neam impacat
Andreea Ibacka și Adela Popescu, schimb de replici pe social media. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Andreea Ibacka au avut un schimb de replici savuros pe social media, după ce Pro TV a anunțat ca soția lui Radu Vâlcan va prezenta emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, alături de Cabral Ibacka.

Adela Popescu și Andreea Ibacka, replici amuzante pe internet. Ce au avut cele două împărțit

Pro TV a confirmat informația FANATIK conform căreia Cabral va prezenta și cel de-a doilea sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! și a anunțat că Adela Popescu este vedeta care i se va alătura la cârma emisiunii. 

ADVERTISEMENT

Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că abia așteaptă să aibă parte de această aventură și să vadă la ce provocări vor fi supuși concurenții, care încă nu au fost anunțați.

După dezvăluirea făcută de Pro TV, Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a avut ceva să-i reproșeze bunei sale prietene. După ce a fost exclusă, în mod neintenționat, de la botezul mezinului Adelei Popescu, actrița i-a atras atenția acesteia că pleacă în vacanță cu soțul său.

ADVERTISEMENT

„Păi, cum facem, cuscră Adela Popescu?! Tocmai ce ne-am împăcat după faza cu botezul și acum tu anunți în toată social media că pleci toată vara în Dominicană cu soțul? Al meu, zic…”, i-a transmis Andreea Ibacka Adelei Popescu pe Instagram.

Ce răspuns a primit Andreea Ibacka și ce a dezvăluit Adela Popescu?

Pe Andreea Ibacka și Adela Popescu le leagă o strânsă prietenie, astfel că nu a existat o problemă reală între ele, ci doar mici glume, făcute pentru amuzament.

ADVERTISEMENT

Astfel, prezentatoarea de la Vorbește lumea a rugat-o pe soția lui Cabral să nu uite să împacheteze și blenderul, dezvăluind astfel că și Andreea Ibacka o să meargă în Republica Dominicană.

„Măi, cuscră! Ce te face să crezi că o să ne ‘chinuim’ singuri pe acolo. Te rog să nu ne uiți blenderul, că și al meu e la diversificare”, i-a transmis Adela Popescu prietenei sale.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka i-a răspuns Adelei Popescu, printr-o postare în care l-a etichetat și pe Radu Vâlcan, care a cerut să nu fie implicat în discuție, deoarece el nu va avea grija copiilor, ci se va concentra pe lucruri de bărbați.

Prin urmare, atât Cabral, cât și Adela Popescu îi vor avea alături pe parcursul filmărilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! pe partenerii lor de viață, dar și pe copii, după cum a dezvăluit Andreea Ibacka.

„Îți dai seama că am împachetat deja. Da, iau și blenderul și mă bag și la piureuri. Cinci copii mici. Să vedem cine strigă primul: ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici!’”, a dezvăluit actrița din Adela.

ADVERTISEMENT