Life

Adela Popescu și Cabral, dezvăluiri din Dominicană înainte de finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! Vedeta și Radu Vâlcan, ținta ironiilor: „Cu cine a trebuit să plec””

Adela Popescu și Cabral au făcut dezvăluiri despre peripețiile pe care le-au trăit în Republica Dominicană, chiar înainte de finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!.
24.11.2022 | 14:15
Adela Popescu si Cabral dezvaluiri din Dominicana inainte de finala Sunt celebru scoatema de aici Vedeta si Radu Valcan tinta ironiilor Cu cine a trebuit sa plec
Adela Popescu și Cabral au vorbit despre șederea în Republica Dominicană. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Cabral au făcut dezvăluiri din Republica Dominicană, acolo unde au stat câteva săptămâni pentru filmările emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cei doi au vorbit despre experiență chiar înainte de marea finală a show-ului.

Adela Popescu și Cabral, dezvăluiri de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, înainte de marea finală

În emisiunea Vorbește lumea, Cabral și Adela Popescu au făcut dezvăluiri despre finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!, pe care telespectatorii o pot urmări live pe Pro TV, joi, 24 noiembrie, și au ocazia să primească și premii. 

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Cabral au recunoscut că dacă nu ar fi fost prezentatori ai emisiunii, ci concurenți, nu ar fi rezistat probelor dificile, mai ales celor care conțineau și…preparate speciale obținute din șerpi, gândaci sau organe de animale.

Totuși, Adela a dezvăluit, spre surprinderea celor din platou, că a mâncat ciorbă de burtă rece. Ceea ce l-a făcut pe Cabral să exclame că „plânge Șușaniul acum”. 

ADVERTISEMENT

Ținând cont de ce au îndurat, finaliștii show-ului: Giani Kiriță, Anisia Gafton și Sali Levent, i-au uimit pe cei doi prezentatori cu forța, curajul și determinarea lor.

„Giani s-a încordat foarte tare să rămână la personajul lui, să spunem și a făcut lucrurile așa cum a plecat cu ele hotărâte de acasă.

ADVERTISEMENT

Anisia este fiica haosului. Este: ‘Ce-o fi, o fi. Să vedem acolo’, iar Sali este de internare. Pe bune, el ar trebui să ia o medicație, ceva. Omul e nebun.

În momentul în care a venit uraganul, nenorocirea aia peste noi, s-a dărâmat toată tabăra, el plângea: ‘Cum? Jungla mea. Unde ne mai chinuim’?”, a spus Cabral despre finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. 

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, Cabral și familiile lor, peripețiile trăite odată cu uraganul Fiona: „Cu cine a trebuit să plec”

Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost specială pentru Adela Popescu și Cabral mai ales pentru faptul că alături de ei au fost și familiile lor, în ciuda faptului că aveau doar două ore libere pe zi și nu au apucat să exploreze insula.

Un moment dificil pe care l-au petrecut pe perioada șederii în Republica Dominicană a fost cel în care uraganul Fiona a lovit insula pe care se aflau.

Atunci, s-au ajutat reciproc, iar Cabral a plecat în mijlocul furtunii pentru a le duce mâncare Adelei Popescu, lui Radu Vâlcan și copiilor lor, deoarece vedeta Antena 1 nu făcuse provizii, ci cumpăraseră doar două pungi de măsline marinate.

În stilul său caracteristic, Cabral i-a ironizat pe prietenii săi, făcând comparația între modul în care soția sa a „cocoșat” coșul de cumpărături cu cel în care Radu Vâlcan a privit lucrurile.

„Ne face de râs”, a reacționat Adela Popescu.

„Lasă, să știe lumea cu cine a trebuit să plec eu peste mări și țări”, i-a răspuns Cabral.

Radu Vâlcan l-a ținut în ploaie pe Cabral după ce s-a dus să-i ducă mâncare

Astfel, în momentul în care furtuna a început, Andreea Ibacka a pregătit șnițele din trei kilograme de piept de pui și și-a trimis soțul la familia Popescu-Vâlcan.

„Eu a trebuit să desfac aragazul. Că aragazul mergea pe gaz, pe butelie, dar avea niște senzori din ăștia de siguranță. Trebuia băgat în priză sărăcia de aragaz.

Și atunci, mi-am spart o baterie externă de a mea, am desfăcut aragazul și am pus acolo”, a povestit Cabral.

În condiții grele, cu „palmieri care zburau, ciulini, câini luați de vânt și o mașină bușită pe toate părțile”, le-a dus celor dragi provizii, ca apoi să fie lăsat la ușă.

„Eu tot încercam să prind ușa să intru, el ținea ușa cu umărul. Eu am plecat spre mașină, fleașcă până la ciorapi”, a adăugat simpaticul prezentator.

ADVERTISEMENT