Life

Moment inedit la Pro TV. Ce a făcut Adela Popescu, împreună cu fiul de 7 luni, în direct

Adela Popescu nu își neglijează cariera. Chiar dacă este în izolare, ia parte în continuare la emisiunea Vorbește lumea, și în ediția de miercuri a pregătit un moment neașteptat împreună cu Adrian, fiul cel mic.
09.02.2022 | 12:52
Moment inedit la Pro TV Ce a facut Adela Popescu impreuna cu fiul de 7 luni in direct
Adela Popescu și Adrian, în emisiunea „Vorbește lumea”. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Infectată pentru a doua oară cu Covid-19 și aflată în izolare alături de familie, Adela Popescu nu lipsește de pe micile ecrane.

Soția lui Radu Vâlcan este în continuare prezentă în emisiunea Vorbește lumea, prin apel video. În ediția de miercuri, prezentatoarea a apărut în fața camerelor cu Adrian, fiul său cel mic, în vârstă de șapte luni.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, exerciții fizice împreună cu Adrian

Vedeta Pro TV formează de mai mulți ani o familie fericită cu Radu Vâlcan, împreună cu care  are trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian.

Miercuri, Adela Popescu și-a făcut apariția în fața camerelor nu singură, ci împreună cu micuțul Adrian, în vârstă de numai șapte luni.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea nu s-a limitat la a-l ține în brațe pe fiul său. Aceasta s-a „ajutat” de Adrian pentru a exemplifica anumite exerciții fizice, așa cum a promis într-o altă ediție a emisiunii.

adela popescu exerciții cu copilul său
Adela Popescu a făcut sport împreună cu Adrian.
Sursa: Captură Pro TV

„Adrian are…Stați puțin, că fiind al treilea, mai uit. Are 7 luni. Este blond ca tatăl lui. Știți de ce l-am adus? Pentru că eu am promis că fac sport cu el. Am nevoie de greutăți și el este principala mea greutate acum.”, a glumit Adela.

ADVERTISEMENT

Bebelușul nu a fost deloc deranjat, din contră, părea foarte liniștit în brațele mamei sale. De altfel, prezentatoarea a anunțat că, dacă micuțului i se va face foame, nu va ezita să-l alăpteze.

Ce surpriză i-a pregătit Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui?

Radu Vâlcan a aniversat, marți, împlinirea vârstei de 45 de ani, iar soția și copiii lui i-au pregătit o mică surpriză. Chiar și din izolare, Adela Popescu a avut grijă ca partenerului ei de viață să nu-i lipsească atmosfera de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Astfel că, moderatorul de la „Insula Iubirii” a fost așteptat acasă cu baloane, tort de ciocolată și voie bună. Pe contul său de Instagram, Radu Vâlcan a recunoscut că momentul  a fost unul emoționant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Radu Vâlcan a făcut publice imaginile în mediul online. Alexandru  și Andrei au fost costumați, iar tortul pregătit de Adela Popescu avea formă de supă Tom Yum, preparatul culinar preferat al soțului său.

„Nu vreau nimic în plus.”, a scris actorul în dreptul postării.

ADVERTISEMENT