Life

Adela Popescu și Mihaela Rădulescu, schimb de replici în online. Ce au discutat cele două

Adela Popescu și Mihaela Rădulescu lucrează de ani buni la același post de televiziune, așa că nu este de mirare că se sfătuiesc una pe cealaltă.
04.08.2021 | 17:43
Adela Popescu si Mihaela Radulescu schimb de replici in online Ce au discutat cele doua
Adela Popescu și Mihaela Rădulescu, schimb de replici în online. Ce au discutat cele două. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două vedete de la Pro TV au avut zilele trecute un schimb neașteptat de replici, care i-a dus imediat pe internauți cu gândul că sunt foarte apropiate.

Adela Popescu nu a uitat de ziua de naștere a lui Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, care a împlinit 17 ani în prima zi din luna august.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie proaspăta mămică i-a cerut juratei de la Masked Singer România sfaturi legat de creșterea băieților, după ce a văzut cum s-a schimbat copilul brunetei.

Mihaela Rădulescu și Adela Popescu, dialog neașteptat. Ce și-au spus

„Aștept niște sfaturi. La mulți ani, Ayan!”, a scris Adela Popescu, pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Mihaela Rădulescu și unicul ei copil.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă de la Ferma a fost pe fază și i-a dat imediat replica frumoasei blondinei, precizând că vedeta de la „Vorbește lumea” nu are nevoie de recomandări legat de creșterea copiilor.

„N-ai tu nevoie, ești o mamă șmecheră”, a fost răspunsul oferit de detectiva de la Masked Singer România, în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, mândră de băiatul ei. Ce i-a transmis de ziua lui

Frumoasa brunetă este mândră de fiul ei, crescut în Monaco încă de la vârsta de 8 ani. Ayan a primit o educație aleasă, vedeta dorindu-și să-l țină departe de lumea mondenă și de gura lumii.

Fiul Mihaelei Rădulescu este un copil bun, pasionat de școală și de sport, lucru pe care diva nu l-a ascuns niciodată, deși vorbește foarte rar despre băiatul care a devenit acum adolescent.

ADVERTISEMENT

La împlinirea vârstei de 17 ani, jurata de la Pro TV a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, putându-se observa cu ochiul liber legătura mamă – fiu dintre cei doi.

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează…

Am tot mai puține de făcut pentru el. Învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf, mai am de-nvățat”, este mesajul emoționant lăsat de Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT