Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan au adus bebelușul acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când și-au văzut frățiorul

Adela Popecu și Radu Vâlcan au adus bebelușul acasă, la trei zile de când a venit pe lume.
14.07.2021 | 23:26
Adela Popescu si Radu Valcan au adus bebelusul acasa Cum au reactionat Andrei si Alexandru cand siau vazut fratiorul
Adela Popescu și Radu Vâlcan au adus bebelușul acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când și-au văzut frățiorul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu s-a externat astăzi din spital și a adus bebelușul acasă, la trei zile de când a venit pe lume. Prezentatoarea TV a devenit mămică de băiețel pentru a treia oară.

Soția lui Radu Vâlcan a făcut o oprire la grădiniță în drum spre casă. Cei doi i-au luat de la grădiniță pe Alexandru și Andrei, care și-au văzut frățiorul pentru prima dată de când a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au adus bebelușul acasă. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când și-au văzut frățiorul

Adela Popescu s-a externat din spital și a adus bebelușul acasă. Blondina s-a dus, împreună cu Radu Vâlcan, să-i ia de la grădiniță pe Andrei și Alexandru.

Cei doi au avut ocazia să-și cunoască frățiorul, din moment ce nu au fost permise vizitele la spital. Adela Popescu a născut duminică, 11 iulie.

ADVERTISEMENT

Reacția micuților au fost total opuse, spre amuzamentul părinților. În timp ce unul dintre ei se bucură de venirea pe lume a mezinului, celălalt vrea să-l bată.

Adela Popescu a mai spus că au schimbat și mașina, acum că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

ADVERTISEMENT

„Mergem să luam copiii de la grădiniță și să vedem cum reacționează. Primul a zis că o să-l bată, celălalt că o să-l pupe. Ne-am schimbat și mașina, nu există una mai mare”, a declarat prezentatoarea de la Pro TV pe InstaStory.

Ce nume va avea al treilea copil al Adelei Popescu

În urmă cu câteva zile, Radu Vâlcan a vorbit despre numele pe care el și soția lui l-au ales pentru al treilea copil. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” nu a spus exact care va fi numele, însă a declarat că acesta va începe tot cu litera „A”.

ADVERTISEMENT

„Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag”, spunea Radu Vâlcan la Antena Stars.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sun căsătoriți de șase ani și au devenit părinți în 2016. În 2018 s-a născut și cel de-al doilea copil.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare” de la Acasă TV, cu mai bine de un deceniu în urmă.

ADVERTISEMENT