Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri neașteptate despre rolul de părinți. Cât de greu le este, de fapt: ”Ne împărțim cum putem”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dezvăluiri surprinzătoare despre provocările care apar în rolul de părinți: ”Ne împărțim cum putem”
08.07.2024 | 08:37
Adela Popescu si Radu Valcan dezvaluiri neasteptate despre rolul de parinti Cat de greu le este de fapt Ne impartim cum putem
Adela Popescu și Radu Vâlcan, în rolul de părinți. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au vorbit despre experiența lor ca părinți, dezvăluind cât de dificil este uneori să gestioneze toate responsabilitățile. Ei au subliniat că se străduiesc să împartă sarcinile în mod egal și să facă față împreună provocărilor care vin cu rolul de părinte.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri neașteptate despre rolul de părinți. Cât de greu le este, de fapt

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai solide cupluri din România, cu o căsnicie frumoasă de 9 ani și trei băieți minunați. Dar rolul de părinte nu este niciodată simplu. Ei se confruntă cu diverse provocări în fiecare zi. Radu Vâlcan a împărtășit cum reușește să mențină un echilibru între carieră și viața agitată de acasă.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu recent pentru Viva.ro, prezentatorul de la „Insula Iubirii” a recunoscut că fiecare zi alături de cei trei băieți poate fi o adevărată provocare. El spune că nicio zi nu seamănă cu cealaltă: „Sunt dimineți perfecte, altele mai puțin.”

Copiii lor, Alexandru (7 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (2 ani), sunt aproape în vârstă și fiecare necesită o atenție specială, mai ales din partea mamei lor. Radu Vâlcan a povestit cum el și Adela se descurcă cu toate responsabilitățile în această perioadă intensă.

ADVERTISEMENT

„Ne împărțim cum putem, nu există o regulă. Adela zicea însă la un moment dat că este făcută elastic de ăștia trei. Așa este, sunt martor. (râde) Sunt încă la vârsta la care mama este centrul universului lor. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea”, a spus Radu Vâlvan, pentru viva.ro.

Radu glumește că de fapt, sunt patru în această echipă, deoarece și el se numără printre cei care au nevoie de atenția soției sale. Chiar dacă au multe de făcut ca părinți pentru cei trei băieți, găsesc mereu timp pentru relația lor.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan se simte foarte împlinit alături de Adela Popescu și băieții săi

Fără nicio surpriză, casa lor poate deveni foarte gălăgioasă în timpul zilei, în special în momentele de ceartă sau crize ale băieților, când nivelul de zgomot poate atinge „1000 de decibeli”.

Cu toate acestea, Radu Vâlcan se simte foarte împlinit și este recunoscător pentru familia sa minunată. În ciuda provocărilor, familia lui reprezintă totul pentru el și este hotărât să muncească din greu pentru a le oferi tot ce merită.

ADVERTISEMENT

„Știi, fericirea este un context. Mulțumit nu ai cum să fii vreodată. Da, am o viață frumoasă. Am o jumătate perfectă, trei copii perfecți. Sunt recunoscător, cu toată ființa mea, pentru tot. Dar, pentru ei, nu voi fi niciodată mulțumit pentru toate realizările mele viitoare. Merită mult mai mult”, a concluzionat acesta, în cadrul interviului.

ADVERTISEMENT