Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au neglijat relația de când au trei copii. Ce au dezvăluit cei doi

Cum și-au neglijat viața de cuplu Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii. Detalii oferite de cei doi soți, în cadrul unui interviu.
20.01.2023 | 17:42
Adela Popescu si Radu Valcan siau neglijat relatia de cand au trei copii Ce au dezvaluit cei doi
Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri din viața de cuplu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar viața lor a căpătat o turnură de când au devenit părinți.

Cum se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan de când au trei copii

În prezent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii, respectiv 3 băieți. Prezentatorii recunosc faptul că nu le este ușor să-i crească, iar pentru asta și-au neglijat rolul de soți.

ADVERTISEMENT

”Și noi facem parte din categoria asta. Este normal să fie așa. Dar, cum spunea Adela, trebuie să simți adrenalina chiar și în momentele aparent banale. Sper să o găsim. (râde)”, a declarat Radu Vâlcan pentru revista Viva!

Faimosul cuplu se implică, așadar, foarte mult în educația celor mici. De exemplu, sunt precauți în ceea ce privește răsfățul lor, adică să nu le ofere nici prea mult, nici prea puțin, astfel încât să aprecieze tot ceea ce au.

ADVERTISEMENT

” (…) Încercăm să nu le lipsească nimic esenţial, lăsându-le şi dorințe pentru care trebuie să lupte pentru a le îndeplini”, a declarat și Adela Popescu.

Vedetele nu s-au bucurat de un trai asemeni fiilor lor, atunci când erau și ei copii. Drept urmare, sunt atenți să le arate atât partea ușoară, cât și cea grea.

ADVERTISEMENT

” (…) Fiecare părinte are propriile repere și încearcă să facă totul pentru copiii săi. Noi facem asta, dar încercăm să nu uităm de la ce am pornit”,  a mai adăugat Radu Vâlcan.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu a completat familia cu al treilea copil în 2021. A adus pe lume tot un băiețel, pe cale naturală. Astfel, în momentul de față, cei trei fii ai săi sunt: Adrian, Alexandru și Andrei.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscu pe platourile de filmare. Din postura de actori, au avut diferite repetiții în care și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT