Life

Radu Vâlcan, ispitit de Adela Popescu, în direct la Măruță: ”Ar merge și Dana Rogoz”

Radu Vâlcan, (probabil) fostul prezentator al emisiunii Insula Iubirii, a fost invitat la Cătălin Măruță în emisiune pentru a fi pus în fața celor mai incomode întrebări cu putință și, în plus, să fie puțin chinuit și de soția lui, Adela Popescu.
02.10.2021 | 14:45
Radu Valcan ispitit de Adela Popescu in direct la Maruta Ar merge si Dana Rogoz
Radu Valcan, victima a lui Catalin Maruta Sursa foto: Captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță l-a avut invitat la rubrica sosurilor iuți pe Radu Vâlcan, soțul colegei sale de la Vorbește Lumea, Adela Popescu. Iar Radu a fost supus unui tir de întrebări aproape imposibile, prezentatorul TV fiind în situația de a mânca sosurile iuți și, în plus, să fie pus într-o postură cam… incomodă.

Radu Vâlcan, salvat de Adela Popescu în fața lui Cătălin Măruță

Ajuns în studioul lui Cătălin Măruță, Radu Vâlcan a fost supus tirului de întrebări la care niciun bărbat însurat și cu mintea ”acasă” nu poate răspunde prea clar. Dar, Măruță, neîndurător, nu l-a slăbit nicio secundă, în ciuda faptului că Radu Vâlcan era vizibil încurcat de întrebarea pusă: ”Cu ce femeie din showbiz s-ar fi căsătorit dacă nu exista Adela Popescu”.

ADVERTISEMENT

Evident, Radu Vâlcan nu a făcut o greșeală de începător într-ale căsniciei să răspundă la o asemenea întrebare, cu atât mai mult cu cât, cu siguranță, Adela Popescu era lipită de televizor dacă nu cumva ar fi sugerat chiar ea o asemenea întrebare.

Văzând că Radu se codește, Măruță a pus mâna pe telefon și, în direct, a sunat-o pe Adela Popescu. Care, deși acasă, cu copiii, a răspuns chiar suspect de repede.

ADVERTISEMENT

”E ok dacă Radu e dezinvolt și sincer în viață?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Adela Popescu în momentul în care a văzut că Radu Vâlcan se tot codea să dea un răspuns ușor banal. Răspunsul Adelei, bine cumpănit, a fost pe măsura întrebării lui Măruță: ”E probă de divorț?”.

Adela Popescu, propuneri pentru Radu Vâlcan

Liniștită că nu i-a greșit bărbatul, Adela Popescu a încercat să îl ajute pe Radu Vâlcan cu răspunsul la întrebare. A aruncat o glumiță, am mai aruncat una, l-a sfătuit să mănânce sosurile iuți și, până la urmă, ca să calmeze spiritele a aruncat nada: ”Ar merge și Dana Rogoz”. Care Dana Rogoz era în platou și a început să se tăvălească pe canapea, amuzată teribil de situația în care era sărmanul Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

”Adela, e un compliment, îți mulțumesc”, a spus Dana Rogoz. ”Chiar a meritat să rămân, voiam să fac o poză cu Radu”, a mai spus Dana Rogoz.

Odată încheiat subiectul, Radu Vâlcan a crezut că a scăpat de probleme. Doar că, după atâția ani petrecuți în Antena 1, Cătălin Măruță, fidel Pro TV, nu l-a iertat pe amicul său și… l-a ars. Din nou. ”Parcă era mai simplu”, a scâncit, încurcat, Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, ”semafor” după ce a mâncat iute

Într-un final, după ce s-a codit din nou minute în șir, Radu Vâlcan a pronunțat numele frumoasei Laura Cosoi. ”Rupe întrebarea”, i-a cerut Radu Vâlcan lui Cătălin Măruță, preferând să mănânce bucate aproape otrăvite de iuțeală decât să se afle la ce se referea când a spus numele Laurei Cosoi.

În lacrimi, a venit și întrebarea a treia, cea în care a enumerat defectele soției sale. Și, dacă plângea din cauza mâncărurilor picante, nu putem decât să ne imaginăm ce a pățit acasă când a ajuns. Nu de altceva, dar a spus că Adela Popescu este ”dezordonată, vorbește mult la telefon și nu e atentă în trafic”.

Un răspuns, din nou, dificil, o nouă porție de mâncare picant, urmat de un răspuns asumat și, devenit brusc îndurător, Cătălin Măruță a rupt ultima întrebare pentru a nu-l pune în situația de a leșina pe Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT