Life

Adela Popescu știe ce n-o să devină cu siguranță copiii ei. Radu Vâlcan a asistat impasibil la mărturia vedetei

Adela Popescu e sceptică atunci când vine vorba de un talent pe care băieții ei l-ar avea, deși ea s-a remarcat cu calitățile necesare.
24.05.2024 | 17:59
Adela Popescu stie ce no sa devina cu siguranta copiii ei Radu Valcan a asistat impasibil la marturia vedetei
Adela Popescu a dezvăluit ce nu li se potrivește deloc fiilor ei. Foto: Instagram. Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu-și poate ține sinceritatea în frâu, nici măcar atunci când vine vorba despre copiii ei. Vedeta a făcut o mărturisire curajoasă, în fața lumii, la care Radu Vâlcan n-a avut ce comenta.

Adela Popescu e clară cu privire la viitorul băieților ei

În timp ce mulți părinți își îndrumă copiii spre tot felul de îndeletniciri, Adela Popescu n-are nicio sfială să recunoască faptul că ai ei prunci n-au nici în clin, nici în mânecă cu un anumit domeniu artistic.

ADVERTISEMENT

Ea, fostă actriță de telenovele și cântăreață, are toată autoritatea necesară să le spună băieților ei dacă se potrivesc sau nu pentru interpretări muzicale, lucru pe care l-a și făcut, de față cu mii de oameni.

Pe jumătate serioasă, cealaltă jumătate alocată umorului de la purtător, Adela Popescu a fost mai clară ca lumina zilei cu referire la abilitățile fiilor ei legate de muzică.

ADVERTISEMENT

Doi din cei trei feciori ai Adelei și ai lui Radu Vâlcan, au urcat pentru prima oară pe scenă, taman la Sala Palatului, unde vedeta PRO TV a fost invitata specială a prietenei sale, Elena Gheorghe, la spectacolul aniversar realizat pe 23 mai 2024.

Elena și Adela, surori de decenii, și-au arătat dragostea uneia față de cealaltă cântând împreună și vorbind despre prietenia cu totul specială care le leagă.

ADVERTISEMENT

Pentru momentul celor două s-au făcut multe repetiții, la care au fost prezenți, pe alocuri, și băieții soției prezentatorului „Insula iubirii”.

Elena Gheorghe și-a încurajat prietena: „Hai, hai, nu fii…”

Elena Gheorghe a încercat s-o încurajeze pe prietena ei, Adela Popescu, cu privire la posibilitatea ca fiii ei să încerce o cochetare cu muzică, însă n-a avut șanse. Mămica a spus, fără tăgadă, că nu e foarte convinsă că băieții ei ar fi potriviți pentru cântat.

ADVERTISEMENT

„Se lipesc, se lipesc, au fost și la repetiții, deja știau și versurile, și tot”, a spus Elena Gheorghe. „Eh, pe voce nu-s prea bine, da…”, i-a retezat-o Adela Popescu imediat. „Hai, hai, nu fii… Dar pun pariu că au ceva”, a completat prietena Adelei.

Fosta prezentatoare a matinalului „Vorbește lumea” a vrut să schimbe repede subiectul, căci în centrul atenției nu erau copiii ei, ci aniversata, Elena Gheorghe, căreia i-a adresat câteva cuvinte, din suflet.

„Elena, eu îți mulțumesc că m-ai invitat în seara asta. Este unic ce se întâmplă aici. Eu nu știu dacă tu realizezi și cât ești de conștientă de ce se întâmplă. Sunt mii de oameni care au plătit bilet și au venit să te vadă. Este wow și meriți să te bucuri din plin”, i-a răspuns Adela Popescu.

Adela Popescu și Elena Gheorghe sunt prietene vechi, de pe vremea când actrița juca la Acasă TV în „Numai iubirea”. Cele două urmau să formeze o trupă. Doar că… după ce Adela a obținut castingul de la prima telenovelă românească, Elena a fost cooptată în trupa Mandinga. Astfel, n-ai mai avut același drum, în ciuda prieteniei.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”