Life

Adela Popescu, sub masă la Vorbește lumea. Vedeta Pro TV s-a ascuns când a văzut cine intră în platou

Adela Popescu s-a ascuns sub masă în momentul în care în platoul Vorbește lumea au intrat Claudia Neghină și Milena Munteanu, ambele câștigătoare ale titlului Top Model România.
08.07.2022 | 12:03
Adela Popescu, momente amuzante în platoul Vorbește Lumea. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Adela Popescu i-a amuzat copios pe colegii săi de emisiune în momentul în care s-a ascuns sub masă. Moderatoarea Vorbește lumea a recurs la acest gest după ce în platou au intrat Claudia Neghină și Milena Munteanu, câștigătoare ale titlului Top Model România.

Adela Popescu și-a amuzat colegii de la Vorbește lumea. De ce s-a ascuns sub masă când au intrat invitatele

Adela Popescu s-a demoralizat atunci când în platoul Vorbește lumea au intrat Claudia Neghină, însoțită de Milena Munteanu, câștigătoarea Top Model 2022.

ADVERTISEMENT

Intimidată de înălțimea, silueta, dar și de ținutele cele două modele, vedeta Pro TV a fugit din fața lor și s-a ascuns sub masă.

Adela Popescu face adesea glume pe seama aspectului său fizic și, după ce colegii săi, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au reușit să o readucă în fața invitatelor, aceasta s-a descălțat și le-am demonstrat cât de scundă este în raport cu ele.

ADVERTISEMENT

„E vreo diferență între noi? Mama mea mi-a spus să am încredere în mine, că nu contează înălțimea…contează”, a spus sarcastic Adela Popescu.

După asta, Adela Popescu a dispărut, din nou, din fața camerelor de filmat și a preferat să mănânce prăjituri, pentru că, din punctul său de vedere, nu va ajunge să aibă corpul invitatelor sale.

ADVERTISEMENT

„Lăsa-ți, că nu-i nicio problemă. De ce mă chinui, oricum nu am cum să ajung așa, măcar să fiu fericită.

Mi-a spus mie un coleg când a auzit că mă apuc de sală, ‘Scumpo, de ce te mai apuci de sală, că tu oricum prea bine nu mai ai cum să arăți’.

ADVERTISEMENT

Fetelor, acum glumesc, voi sunteți superbe, eu nu sunt”, le-a dezvăluit Adela Popescu Claudiei Neghină și Milenei Munteanu.

De altfel, chiar și după discuția cu cele două modele, soția lui Radu Vâlcan a revenit la tava sa cu prăjituri, iar colegii săi au remarcat că nu mănâncă decât crema de pe deasupra.

„Eu, în felul meu, am grijă, nu mănânc și foietajul”, a explicat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT