Life

Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Ce i-a pregătit de ziua ei

08.10.2020 | 13:32
Adela Popescu surpriza de proportii din partea lui Radu Valcan Ce ia pregatit de ziua ei
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost sărbătorită de soțul ei, Radu Vâlcan, iar acesta i-a făcut o surpriză însemnată chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 34 de ani.

Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV s-a bucurat de momentele unice în compania familiei sale, ea și Radu Vâlcan având împreună doi băieței.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează unul dintre cele mai admirate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și le-au arătat tuturor cum s-a desfășurat aniversarea foarte specială din acest an.

Cum a fost surprinsă Adela Popescu de soțul ei, Radu Vâlcan, chiar de ziua de naștere

Adela Popescu a fost foarte plăcut surprinsă de către soțul ei, cu ocazia împlinirii a vârstei de 34 de ani. Vedeta de la PRO TVs-a arătat foarte fericită de modul în care soțul ei a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze. În familia lor e sărbătoare mare, după cum au anunțat cei doi și prin intermediul unor postări în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună doi băieței, pe Andrei și pe Alexandru, de creșterea cărora prezentatoarea se ocupă foarte atent.

Colega de emisiune a lui Cove a primit foarte multe mesaje de felicitare și din partea internauților români, iar cea mai specială urare pare să fi venit din partea soțului ei.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, i-a făcut o declarație foarte emoționantă de dragoste soției lui.

Blondina a fost cel mai probabil foarte plăcut suprinsă când a observat ce i-a mărturisit partenerul ei de viață, într-un mod atât de public. Pe lângă rândurile respective, acesta a postat pe Instagram și o fotografie cu ei, în ipostaze foarte romantice, în care se sărutau foarte pasional.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Ce i-a pregătit de ziua ei

“Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fară tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea și la copii!”, a fost mesajul foarte special care a însoțit poza aniversară din mediul online.

Adela Popescu a fost felicitată foarte repede și de către alte vedete de la noi, odată ce soțul ei a publicat respectivul mesaj. Un foarte sincer “La mulți ani!” i-a fost transmis acesteia și de către actrița Ioana Ginghină.

ADVERTISEMENT