Life
notix pixel id

Adela Popescu, în culmea fericirii. Cadoul cu care a impresionat-o Radu Vâlcan, aflat în Thailanda

Adela Popescu a fost luată prin surprindere de soțul ei, prezentatorul Radu Vâlcan, care se află perioada aceasta la filmările de la „Insula Iubiri”, tocmai în Thailanda.
08.12.2021 | 20:33
Adela Popescu, în culmea fericirii. Cadoul cu care a impresionat-o Radu Vâlcan, aflat în Thailanda
Adela Popescu, surpriză de la Radu Vâlcan tocmai din Thailanda. Cum a reacționat blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină se află singură acasă cu cei trei copii, dar asta nu înseamnă că nu primește atenție din partea partenerului ei de viață.

Moderatorul de la Antena 1 are grijă să-și arate dragostea pentru artistă, dovadă că-și exprimă afecțiunea chiar dacă este la kilometri distanță.

Adela Popescu a primit recent un buchet superb de flori, cu care s-a lăudat în mediul virtual, fiind extrem de încântată de surpriza venită de la Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, surpriză de la Radu Vâlcan tocmai din Thailanda. Cum a reacționat blondina

Dragostea este reciprocă în cuplu, cântăreața împărtășindu-și sentimentele pentru soțul ei în mediul virtual, fără niciun fel de reținere.

De asemenea, Adela Popescu nu a uitat să-i reamintească prezentatorului de la „Insula Iubirii” că-l așteaptă acasă cu un șirag de perle.

ADVERTISEMENT

„Cât de frumos! Direct din Thailanda. Și eu te iubesc. Ăsta cred că e cadoul în locul perlelor, oare nu le mai primesc? Hmm.

Rămâne de văzut, dar chiar și așa, îți mulțumesc din suflet scumpeteo, sunt minunate. Le ador”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios prezentatoarea de la „Vorbește lumea” nu vorbește pentru prima oară despre atențiile pe care le primește de la Radu Vâlcan, vedeta alături de care formează o familie.

Florile primite de Adela Popescu
Florile primite de Adela Popescu de la Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adela Popescu și Radu Vâlcan, o familie fericită și împlinită

Cei doi lucrează la posturi de televiziune diferite, însă în viața de zi cu zi sunt un cuplu de nota 10. Și unde mai pui că au împreună 3 băieți, iar prezentatorul vrea și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Până când va deveni mamă pentru a patra oară, frumoasa blondină se bucură de momentele speciale alături de cei mici. Recent, artista a împodobit bradul cu gândul la soțul ei.

„Scumpe, tu stai liniștit acolo și cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steau în vârf”, este mesajul lăsat de Adela Popescu în mediul online.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri