Life

Adela Popescu, taxată de public pentru ținuta purtată la botezul băiatului lui Cabral: „Parcă este de pomană”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost invitați la botezul lui Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, însă ținuta purtată de prezentatoarea Vorbește Lumea i-a dezamăgit pe fanii acesteia.
15.05.2022 | 18:58
Adela Popescu taxata de public pentru tinuta purtata la botezul baiatului lui Cabral Parca este de pomana
Ținuta purtată de Adela Popescu a fost criticată de public. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a etalat cu mândrie pe rețelele sociale ținuta pe care a purtat-o la botezul băiețelului lui Cabral și al Andreei Ibacka. Cu toate că s-a lăsat pe mâna stiliștilor, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a fost aspru criticată de public pentru apariția sa.

Publicul a criticat dur ținuta pe care Adela Popescu a purtat-o la botezul fiului lui Cabral Ibacka

Sâmbătă, 14 mai 2022, Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fiul, pe Tiago. De la eveniment nu au lipsit Adela Popescu și Radu Vâlcan, având în vedere că cele două familii sunt destul de apropiate.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a publicat câteva fotografii în care și-a etalat cu mândrie ținuta aleasă. În ciuda faptului că o echipă de profesioniști au ajutat-o să se pregătească, iar obiectele vestimentare au fost selectate de un stilist, apariția nu a fost apreciată de public.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

La petrecerea de botez, soția lui Radu Vâlcan a purtat un sacou gri, oversized, o fustă scurtă cu paiete și pantofi stiletto de culoare crem.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă aceste piese sunt în trend, fanii Adelei Popescu au fost de părere că nu au avantajat-o deloc și că hainele alese nu i-au pus în valoarea silueta.

„Schimbă stilistul/ Parcă este de pomană”

Multe persoane au fost chiar ironice în comentarii, insinuând că vedeta a împrumutat hainele soțului său. O parte dintre fani, însă, au sfătuit-o pe Adela Popescu să-și schimbe stilul.

ADVERTISEMENT

Publicul este de părere că vedeta ar trebui să angajeze alți oameni care să se ocupe de imaginea sa, pentru că echipa actuală nu face o treabă tocmai bună.

„Ați făcut schimb? Tu porți sacoul lui Radu, iar el poartă geaca ta de blug?”, i-a scris o urmăritoare Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

„Parcă este de pomană, răposata a fost mai grasă și cu mâinile mai lungi. Aveam alte pretenții”, a spus altcineva, conform WoWbiz.ro. 

„Schimbă stilistul” și „Nu mai lăsa pe nimeni să-și bată joc de imaginea ta cu un așa stil vestimentar”, sunt alte două comentarii primite de vedetă.

ADVERTISEMENT