Life

Adela Popescu prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de Cabral. Surpriză uriașă la Pro TV!

Mutare surpriză la Pro TV! Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană, alături de Cabral, pentru a prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!
15.07.2022 | 12:22
Adela Popescu prezinta Sunt celebru scoatema de aici alaturi de Cabral Surpriza uriasa la Pro TV
Adela Popescu și Cabral pleacă în Republica Dominicană și vor prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană, alături de Cabral, pentru a prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici!, un sezon care se anunță spectaculos.

E oficial! Adela Popescu va prezenta emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, alături de Cabral

După ce FANATIK a anunțat, în exclusivitate, că sezonul doi al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! va fi prezentat de Cabral, împreună cu o vedetă feminină, PRO TV a dat marea veste: Adela Popescu îl însoțește în Dominicană.

ADVERTISEMENT

După ce a sărbătorit 7 ani de Vorbește Lumea, Adela Popescu este gata de o nouă provocare, una care se va desfășura departe de casă, tocmai în Dominicană.

Adela Popescu si Cabral
Cabral a dat vestea cea mare: prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici, împreună cu Adela Popescu. Sursă foto: Kanal D

“Îmi fac bagajele, trebuie să plec în Dominicană pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul doi. Am vrut să le zic băieților drum bun în vacanță! Adela, spală-te pe dinți, ia-ți chiloții, că vin să te iau! (…)  O să fie un proiect foarte frumos, momentan nu am aflat care sunt concurenții, dar ne pregătim mental pentru ce este mai rău”, a spus Cabral, vineri, 15 iulie, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, în momentul în care a confirmat informația publicată de FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, despre provocarea Sunt celebru, scoate-mă de aici: “Abia aștept să mănânc viermi”

Emoționată, dar extrem de încântată, Adela Popescu s-a declarat nerăbdătoare să experimenteze cea mai mare provocare profesională de până acum. Timp de două luni, prezentatoarea TV, Cabral și mai multe celebrități din România vor trăi provocarea vieții în cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

“Abia așteptam să mănânc viermi sau pește stricat”, a spus Adela, în direct.

Adela Popescu, in platoul Vorbeste Lumea
Adela Popescu, în momentul în care Cabral a anunțat că prezintă împreună Sunt celebru, scoate-ma de aici, la Pro TV. Sursă foto: Captură Pro TV

Când începe Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2, la Pro TV

Vedeta Pro TV urmează să își facă bagajele, iar zilele viitoare va lua contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități.

ADVERTISEMENT

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu în comunicatul transmis, ulterior, de Pro TV.

Ce vedete participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2?

Pro TV a anunțat, recent, revenirea celui de-al doilea sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, despre care spune că va avea o abordare diferită și va fi condimentat cu probe și elemente noi.

”Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.

Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral,  cel care va testa capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, în comunicatul transmis de postul TV.

Până în acest moment, Pro TV nu a anunțat numele vedetelor care vor renunța la confortul pe care-l au acasă și vor accepta provocarea de a trăi complet izolate, într-un mediu în care vor fi puse față-n față cu cele mai ascunse frici.

Conform informațiilor obținute de FANATIK,  printre vedetele care s-au aflat în discuții pentru sezonul 2 al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-ar afla Alexandra Ungureanu, fotomodelul Ioana Filimon și cântăreața Lidia Buble. 

ADVERTISEMENT