Life

Adela Popescu, întâmplare inedită în trafic „Nu știam încotro s-o iau”

Realizatoarea de televiziune conduce de mulți ani, totuși, se întâmplă ca uneori traficul din capitală să o pună în dificultate. Prin ce moment stânjenitor a trecut vedeta Pro Tv?
17.01.2022 | 13:40
Adela Popescu intamplare inedita in trafic Nu stiam incotro so iau
Adela Popescu a trecut prin momente dificile în timp ce se afla la volan. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a amintit astăzi, în timpul emisiunii „Vorbește lumea”, o întâmplare petrecută în urmă cu ceva timp în trafic.

Vedeta Pro Tv a rămas, pentru câteva minute, blocată într-un sens giratoriu de pe autostradă, deoarece nu știa care este ieșirea corectă.

ADVERTISEMENT

Colegii săi de platou, Shurubel și Bogdan, au fost martori ai momentului și s-au amuzat copios pe seama vedetei Pro Tv.

Bogdan Ciudoiu: „S-a oprit în rond să se gândească”

Bogdan Ciudoiu și-a amintit luni, în emisiunea Vorbește lumea, cum colega lui, Adela Popescu, a fost pusă în dificultate, în trafic, de ieșirea dintr-un sens giratoriu. Soția lui Radu Vâlcan s-a oprit și a încercat să-și dea seama pe unde trebuie să meargă.

ADVERTISEMENT

„Era un rond înainte de intrarea pe autostradă, ea nu știa să iasă din rond. Așa că, ce face un om când nu știe să iasă din rond? Nu merge încontinuu, se oprește. S-a oprit în rond ca să se gândească.”, a relatat Bogdan.

Adela Popescu: „Nu știam încotro s-o iau”

Adela Popescu nu a negat întâmplarea, din contră, a povestit amuzată că, deși s-a oprit în mijlocul intersecției, tot nu a realizat care este ieșirea indicată de GPS, astfel că a condus în sensul giratoriu de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

„Și, după ce m-am oprit în rond și tot nu mi-am dat seama încotro trebuie s-o iau, am mai făcut rondul de câteva ori. Mai ridicol de atât, că nu știam încotro s-o iau, este că aveam Waze-ul în față.

Și el îmi arăta semn la dreapta, dar eu nu știam unde e dreapta aia, prima, a doua sau a treia.”, a completat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

În același ton, Shurubel i-a transmis colegei sale că ea este, probabil, unica persoană pe care GPS-ul a sfătuit-o să renunțe la condus și să meargă mai mult pe jos.

„Adela Popescu este singurul om căruia Waze-ul i-a zis, la un moment dat, ‘Frate, dar mai lasă-mă. Dă-mi o pauză!’ ”, a glumit prezentatorul tv.

Ce decizie radicală au luat Adela Popescu și Radu Vâlcan?

Adela Popescu si Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Aceștia au împreună trei copii și sunt dispuși la orice sacrificiu pentru ca celor mici să le fie bine. Astfel, prezentatoarea tv și soțul său au hotărât ca, atunci când sunt acasă, să lase deoparte telefoanele mobile.

Cei doi au luat această decizie, deoarece consideră că timpul petrecut alături de cei dragi este prețios și vor să învețe să se bucure de prezența lor, în loc să piardă vremea pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT