Life

Spovedania cântăreței Adele în fața celebrei Oprah Winfrey, după moartea tatălui alcoolic: “M-am simțit devastată”. Video

Cântăreaţă Adele s-a confesat în cadrul interviului cu Oprah despre subiecte sensibile din viaţa sa: relaţia alături de tatăl său, divorțul şi caruselul de trăiri ce i-au impactat viața personală și profesională.
15.11.2021 | 13:42
Spovedania cantaretei Adele in fata celebrei Oprah Winfrey dupa moartea tatalui alcoolic Mam simtit devastata Video
Cântăreața Adele a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unui interviu acordat prezentatoarei Oprah. Sursă foto: Captură Youtubue
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu emoționant acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey, cântăreața Adele s-a confesat atingând multe subiecte sensibile din viața sa.

Adele a fost abandonată la vârsta de 3 ani de tatăl său, alături de care nu a păstrat legătura foarte mulţi ani şi cu care s-a revăzut în luna mai, în Wales, înainte ca aceasta să moară de cancer de colon.

ADVERTISEMENT

Adele se destăinuie într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah:  “Alcoolul mi-a răpit tatăl”

Artistă a mărturisit că lipsa prezenţei şi a implicării tatălui său în viaţa ei au afectat-o foarte mult, atât ca adult, cât şi în perioada copilăriei, judecându-l aspru pe cel ce trebuia să aibă rolul de tata.

Tatăl său a decedat la vârsta de 57 de ani, fiind răpus de un diagnostic sumbru – cancer de colon.

ADVERTISEMENT

Adele a subliniat că este mai împăcată acum cu situaţia actuală, pentru că a înţeles anumite aspecte şi a analizat mult timp situaţia dificilă prin care a trecut. Artistă a mărturisit că a fost profund rănită de cele întâmplate, după divorţul părinţilor în perioada copilăriei şi de dispariţia din viaţa ei a tatălui, dar a înțeles mai târziu că alcoolul i-a răpit tatăl.

Toate aceste evenimente nu au rămas fără un ecou emoţional, şi ea a fost şi ea la rândul ei o persoană ce în urma rănilor a reacţionat cu duritate, preferând să se apare pentru a nu mai fi rănită.

ADVERTISEMENT

“Lipsa prezenței tatălui meu în copilăria și viața mea m-a afectat enorm din orice punct de vedere. M-am simțit devastată, singură, dar am înțeles ulterior că alcoolul a fost cel ce mi-a răpit tatăl. Revederea cu el, înainte de moartea sa, m-a ajutat să văd lucrurile mai clar, să înteleg multe aspecte”, a povestit Adele în interviul acordat celebrei Oprah.

Cântăreaţa a vorbit şi despre divorţul de fostul soţ, Simon Konecki, alături de care a avut o căsnicie ce s-a finalizat prin divorţ, la fel ca în cazul părinţilor săi. Eşecul căsniciei a avut un impact major asupra sa, simţind că şi-a dezamăgit fiul sau dar mai ales pe ea însăşi.

ADVERTISEMENT

Adele, despre divorțul de Simon Konecki: “Este greu să explici unui copil de ce căsnicia părinților se încheie”

“Este greu să explici unui copil de ce căsnicia părinților se încheie, cel mai greu mi-a fost să îi explic că eu îl iubesc pe tatăl lui, dar nu sunt îndrăgostită de el”, a mărturisit Adele care a lansat, recent, prima piesă după 6 ani de pauză.

Însă, din această poveste, artista a învăţat multe lecţii, iar alături de fostul soţ a rămas în relaţii foarte bune, fiind prieteni. Cei doi petrec mult timp împreună alături de fiul lor, Angelo, încearcă să îi ofere o copilărie cât mai frumoasă şi departe de probleme.

“Îmi doresc ca fiul meu să fie un om bun”

Adele, în cadrul interviului emoţionant în care s-a destăinuit, a subliniat că îşi doreşte tare mult ca fiul sau “să fie un om bun”. Printre subiectele dificile atinse în cadrul interviului a fost şi cel al kilogramelor în plus, vedeta fiind mult în atenţia presei pentru greutatea sa.

Chiar dacă a slăbit, vedeta a subliniat că şi înainte a fost un om ce crede în ideea de a îţi iubi propriul corp şi de a iubi ceea ce vezi în oglindă, dar a avut lupte cu anxietatea şi încrederea în propria persoană.

Cu o siluetă frumoasă şi armonioasă, Adele declară că uneori mai consumă şi mâncare de tip fast – food şi că nu duce un stil de viaţă foarte restrictiv. Totodată, a subliniat că noua siluetă nu i-a influențat perspectiva asupra încredererii în propria persoană.

ADVERTISEMENT