Life

Adele interzice accesul fanilor nevaccinați la concertele ei: „Nu vreau să iau COVID”

Superstarul Adele le-a spus fanilor că trebuie să fie vaccinați dacă doresc să participe la viitoarele ei concerte din Las Vegas. Speriată de noua variantă mutantă de coronavirus - Omicron-, artista a luat atitudine
08.12.2021 | 17:24
Adele interzice accesul fanilor nevaccinati la concertele ei Nu vreau sa iau COVID
ADVERTISEMENT

Doar fanii vaccinați vor fi prezenți la seria de concerte pe care Adele o va susține în Las Vegas. Din cauza răspândirii rapide a noii variante Covid-19, Omicron, cântăreața își dorește ca doar persoanele vaccinate să poată participa la evenimente.

Artista va cânta la Colosseumul de la Caesars Palace anul viitor, din ianuarie până în aprilie, într-un total de 24 de spectacole.

ADVERTISEMENT

Restricții la concertele susținute de Adele

Cu atât de multe hituri, fanii starului născut la Tottenham sunt nerăbdători să o asculte live, dar trebuie să demonstreze că au fost vaccinați.

Conform Ticketmaster, cea mai mare piață de bilete din lume, artista este îngrijorată pentru sănătatea persoanelor din jurul său. Prin urmare, a decis că, înainte de a participa la concertele ei, cu toții trebuie să prezinte certificatul de vaccinare, precum și un test negativ.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, celebra artistă a explicat de ce nu merge în turneu pentru a-și promova noul album.

„Este prea imprevizibil, cu toate regulile și alte chestii. Nu vreau ca nimeni să vină speriat la spectacolul meu. Și nici nu vreau să iau COVID.”, a spus Adele.

ADVERTISEMENT

Participarea la evenimente, condiționată de vaccinul anti-COVID

„Organizatorul cere tuturor participanților la acest eveniment să fi fost vaccinați complet (14 zile de la vaccinare) ȘI să prezinte un test COVID-19 negativ, realizat cu 48 de ore înainte.

Ambele documente sunt necesare pentru intrare și pot fi afișate pe telefon sau ca și copii fizice. Testele administrate prin intermediul unui kit la domiciliu nu vor fi permise.”, este anunțul apărut pe site-ului vânzătorului de bilete, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

Autoarea melodiei „Easy on me” s-a reîntors recent pe scenă. În cea mai recentă apariție din Londra, ea a mărturisit în fața audienței că este foarte emoționată. Cu toate acestea, cântăreața a ținut un spectacol extraordinar pentru fanii săi din Marea Britanie.

Sir Rod Stewart impune participanților la concertele sale restricții mai blânde

Sir Rod Stewart, în vârsta de 70 de ani, va cânta, de asemenea, la Colosseum în luna iunie a anului viitor. Totuși, celebrul cântăreț le permite accesul fanilor nevaccinați. Aceștia din urmă au de respectat doar câteva condiții simple.

Astfel, persoanele prezente la concert vor purta mască de protecție pe tot parcursul evenimentului, cu excepția momentelor în care beau sau mănâncă ceva. Pe lângă asta, ei vor trece printr-un control al temperaturii corporale la sosirea în locație.

Pandemia le-a pus bețe în roate artiștilor din întreaga lume

Pe măsură ce preocupările legate de Covid continuă să crească, trupa galeză Stereophonics a renunțat la concertele de Crăciun. În același timp Phil Collins și Paul Weller au fost nevoiți să anuleze unele evenimente după ce membrii trupei au fost testați pozitiv pentru virus.

De asemenea, Dua Lipa a trebuit să-și reprogrameze turneul „Future Nostalgia” din Marea Britanie și din Europa pentru primăvara anului 2022.

ADVERTISEMENT