Life

Adelina Chivu s-a transformat cu trecerea anilor! Cât de mult s-a schimbat soția fostului căpitan de la Națională! – FOTO

30.06.2020 | 08:46
Adelina Chivu sa transformat cu trecerea anilor Cat de mult sa schimbat sotia fostului capitan de la Nationala  FOTO
Cristi Chivu este căsătorit cu Adelina și împreună au 2 fete
ADVERTISEMENT

Adelina Chivu (38 de ani) se numără printre cele mai discrete soții de fotbaliști. Partenera de viață a fostului căpitan al echipei Naționale a României locuiește în Italia, împreună cu jumătatea sa, Cristian Chivu, și cele două fiice pe care le au împreună.

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a renunțat la carieră pentru o viață de familie alături de fostul fotbalist român.

ADVERTISEMENT

Deși activitățile ei sunt altele în acest moment, ea poate fi urmărită pe rețelele de socializare, unde radiază, iar anii ce-au trecut au făcut-o să arate chiar mai bine decât atunci când era tânără.

Adelina Chivu arată mai bine ca atunci când era tânără

Deși au trecut mulți ani de când nu mai apare pe sticlă și se află la brațul lui fostului căpitan de la Națională, Adelina nu se neglijează și are grijă atât de frumusețea ei fizică, cât și spirituală, fiind o persoană mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Cuplul Cristian-Adelina Chivu se numără printre cele mai longevive din showbiz-ul autohton, iar multe vedete îl iau drept exemplu.

 

View this post on Instagram

 

My daily dose of love ♥️ @cristianchivu

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on

Adelina Chivu are 38 de ani și nicio intervenție estetică, are trăsături naturale, iar rutina ei de îngrijire este una normală. Din fericire pentru ea, a fost înzestrată cu o genă bună din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Pentru că are un trup armonios, Adelina Chivu a pozat pentru numeroase reviste din România.

 

View this post on Instagram

 

We should all have the world at our feet! It’s a woman birth right 📸 @vivaromania #dream #belive #nevergiveup

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on

O relație de 12 ani

Cristian Chivu (38 de ani) s-a căsătorit cu Adelina, pe atunci Elisei, în 2008. La puțin timp după petrecerea de nuntă, pe 12 februarie 2009, fostul căpitan al Naționalei a devenit tatăl unei fetiță pe nume Natalia. Iar pe 4 noiembrie 2010 Adelina Chivu a adus pe lume încă o fetiță pe nume Anastasia.

 

View this post on Instagram

 

The sweetest thing @cristianchivu ♥️#love

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu) on


Cristian Chivu a terminat cursurile Şcolii de Antrenori de la Coverciano și a obținut Licenţa Pro UEFA. Chivu a antrenat U14 a clubului Inter, iar în prezent antrenează U17 de la Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Cristi Chivu a jucat la CSM Reșita, Ajax, AS Roma și Inter Milano. În 1999, Universitatea Craiova l-a vândut pe fostul fotbalist la Ajax cu 2,5 milioane de dolari. 4 ani mai târziu a plecat în Olanda pentru suma de 16 milioane de dolari, valoarea lui crescând de la an la an.

ADVERTISEMENT