Life
notix pixel id

Adelina Damian dă cărțile pe față. Ce spune despre strategia lui Marius Crăciun de la Survivor România

Adelina Damian a fost eliminată recent de la Survivor România, iar acum vorbește despre ce se întâmplă cu adevărat în competiție. Fosta Războinică de la Kanal D a spus totul despre strategia lui Marius Crăciun.
09.06.2021 | 18:43
Adelina Damian dă cărțile pe față. Ce spune despre strategia lui Marius Crăciun de la Survivor România
Adelina Damian dă cărțile pe față. Ce spune despre strategia lui Marius Crăciun de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din Republica Dominicană susține că tânărul din fosta sa echipă a vrut să-i dea o lecție Mariei Chițu, după ce blondina și-a schimbat complet părerea despre băieți și a spus că sunt lași.

În plus, Adelina Damian a declarat că partea masculină din echipa Războinicilor a făcut o alianță împotriva fetelor de la Survivor România pentru a le scoate cât mai repede din joc, chiar dacă ele i-au susținut pe traseu.

Adelina Damian de la Survivor România, totul despre strategia lui Marius Crăciun

„Marius a spus că vrea să îi dea o lecție Mariei pentru că el a fost mereu cu ea pe traseu. Ea la ceremonie a spus că ne vom susține, dar când s-a jucat primul punct, Marius a spus că nu mai vine și m-am dus să o susțin eu.

ADVERTISEMENT

Am trecut bine cu toții prin acel moment, mă așteptăm să fie mai rău, chiar credeam că nu se vom susține deloc.

Băieții se vorbiseră, făcuseră o alianță să nu ne susțină pe niciuna dintre noi în acea zi”, a declarat fosta Războinică de la Kanal D, în emisiunea „Ștafeta mixtă”, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește conflictul dintre Maria Chițu și băieții de la Survivor România, Adelina Damian a ținut să menționeze faptul că ele i-au susținut mereu pe băieți, deși au fost puse la zid.

Fosta concurentă din Republica Dominicană a mărturisit că a fost atacată de băieții din echipa sa fără ca ei să aibă vreun argument. Tot ce au făcut a fost să-i reproșeze diferite lucruri petrecute în camp.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au alimentat conflictul Războinicilor de la Survivor România

Din păcate, conflictul celor din echipa albastră a fost văzut ca un avantaj pentru Faimoși, care fiind de față, s-au implicat în discuție. Se pare că cei cu banderolă roșie au pus paie pe foc în scandalul dintre Războinici.

„Eu am avut o discuție cu Maria și am decis că la traseu vom susține băieții, indiferent de orice. Ea le-a spus băieților că sunt lași, ei nu au încercat să argumenteze nimic.

ADVERTISEMENT

Au început să ne reproșeze. Ei au spus că am reacționat ca niște copii. Ar fi putut să le spună Faimoșilor să plece și să avem o discuție privată.

Le-a plăcut și lor conflictul, că au venit Faimoșii și băgau bățul prin card și ii susțineau”, a completat Adelina Damian, în cadrul aceluiași show TV, prin apel video.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri