Life

Adelina Pestrițu a plecat cu toată familia în vacanță. Ce destinație a ales bruneta

12.10.2020 | 18:38
Adelina Pestritu a plecat cu toata familia in vacanta Ce destinatie a ales bruneta
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu se bucură în prezent de momente unice alături de familia ei. Fosta prezentatoare TV și soțul ei, Virgil Şteblea, împreună cu fetița lor, Zenaida, au pornit într-o nouă aventură.

Bruneta își ține la curent fanii din mediul online cu tot ceea ce face. Din acest motiv, mulți au rămas surprinși când au observat că Adelina Pestrițu s-a echipat corespunzător, atât cu bagaje, dar și cu o mască de protecție, și a pornit la drum.

ADVERTISEMENT

Destinația aleasă de către aceasta a fost una în afara granițelor țării noastre, după cum a anunțat și vedeta. Aceasta le-a oferit fanilor ipostaze cu totul inedite, înainte să fie gata de îmbarcarea în avion.

Unde a plecat Adelina Pestrițu în vacanță alături de familia ei

La începutul acestei săptămâni, vedeta le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram, prin intermediul a câteva postări neașteptate, faptul că a plecat în vacanță și se va afla timp de câteva zile într-un sejur pe care pare să-l fi așteptat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a avut o perioadă ceva mai agitată în ultima vreme, iar pentru a putea să se relaxeze a decis să zboare departe de România. Fanii săi s-au împărțit în două tabere, în perioada în care aceasta a anunțat diagnosticarea cu coronavirus. În mod cert, momentele respective nu au fost deloc ușoare, iar vedeta a transmis chiar imagini live de când se afla în spital.

Tocmai de aceea, vedeta s-a concentrat în ultima perioadă mai mult și pe viața de familie și a decis să plece în Turcia, alături de soțul ei și fetița celor doi. Aceștia au fost echipați cu măști de protecție, așa cum o cere regula și Adelina i-a filmat pe cei dragi și când erau în aeroport.

ADVERTISEMENT

Vedeta a purtat o ținută foarte lejeră, formată din panataloni de trening și o bluză asortată. Pregătită în mod oficial de vacanța în Turcia, aceasta și-a filmat și fetița, pe Zeny, în clipele în care avionul lor urma să decoleze.

Adelina Pestrițu a plecat cu toată familia în vacanță. Ce destinație a ales bruneta
Adelina Pestrițu a plecat în vacanță împreună cu familia și le-a oferit tuturor ipostaze inedite

Fanii de pe Instagram au putut vedea că micuța nu a fost însă deloc speriată, deși a fost vorba de primul ei zbor realizat vreodată. “Încercăm să o păcălim să nu se sperie”, a punctat bruneta într-o postare. Adelina le-a mărturisit și aceste detalii urmăritorilor de pe rețeaua socială care s-au bucurat să o vadă și în ipostaze tandre alături de Virgil Şteblea.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au sărutat în aeroport, câtă vreme purtau măștile medicale, iar gestul a fost unul neașteptat. “Gata de vacanță” sau“Vacanța familiei Șteblea”, au fost printre mesajele Adelinei din dreptul pozelor publicate.

ADVERTISEMENT