Life

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe terifiante! Drama care a marcat-o pe viață

08.07.2020 | 17:13
Adelina Pestritu a trecut prin clipe terifiante Drama care a marcato pe viata
Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este o persoană pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze, iar fericirea ei se datorează și Zenaidei, fiica ei.

De când micuța a venit pe lume, bruneta se simte cea mai fericită persoană din lume.

Până să ajungă la nivelul ăsta din punct de vedere emoțional, fosta prezentatoare tv a trăit o dramă de nedescris.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a pierdut o sarcină

Foarte puține persoane știu că Adelina Pestrițu a pierdut o sarcină. Bruneta a fost căsătorită cu Liviu Vârciu în 2009, însă mariajul lor a durat doar un an. Cei doi s-au despărțit în 2010 la notar, pe cale amiabilă.

Pe atunci, fosta prezentatoare TV nu era deloc așa cum o știm în zilele noastre. Adelina este o persoană discretă, timidă, care nu apărea deloc în public. Ea s-a dedicat complet mariajului cu fostul cântăreț al trupei L.A.

ADVERTISEMENT

Între Vârciu și Pestrițu a existat o mare dragoste, după cum ambii au declarat. Ei s-au cunoscut la nunta Andreei Bănică și s-au îndrăgostit pe loc. O săptămână mai târziu s-au mutat împreună, iar după 8 luni, pe 14 februarie, Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Liviu Vârciu.

” O mare iubire, da. Am spus Da în fața lui Dumnezeu din tot sufletul pentru că am simțit acea iubire prin toți porii. Chiar dacă eram la o vârstă fragedă, mi-am asumat foarte mult rolul de soție. Găteam în fiecare zi, aveam mare grijă de cum se prezenta el în lume, călcam hainele, aveam grijă de casă.

ADVERTISEMENT

Încercam să fiu soția perfectă. Ulterior am descoperit că nu asta înseamnă să fii soția perfectă. Eram la o vârstă fragedă și am considerat că eu fac bine ceea ce fac. Sunt multe responsabilități în rolul de soție și trebuie să dai dovadă de maturitate, mai ales în deciziile pe care le iei alături de soțul tău sau individual. Acum sunt de altă părere și văd această instituție a familiei dintr-o perspectivă mult mai complexă.”, a declarat Adelina Pesrtițu, pentru tango, în 2017.

La fel ca și în cazul brunetei, pentru Vârciu fosta soție a fost marea iubire. El a declarat de nenumărate ori că Adelina Pestrițu este singura femeie pe care a iubit-o atât de mult.

ADVERTISEMENT

” Nicio femeie nu seamănă cu alta. Adelina a fost marea mea iubire, sunt convins  nu  rămâne ea pentru  voi mai întâlni și o alta femeie. Nu fac colecție, nu am avut niciodată o femeie în pat , doar   o adaug la număr, nu asta a fost scopul meu. Scopul meu a fost  rămână una în patul meu și  îmbătrânesc lângă ea, de aceea m-am și căsătorit., a mărturisit fostul cântăreț, într-un interviu.

În timpul mariajului, fosta prezentatoare TV a rămas însărcinată cu soțul ei, însă a pierdut sarcina. Bruneta a trăit o dramă, pentru că a început să viseze numai copii și a trecut cu greu peste acest moment.

” O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în brațe. Probabil că m-am și gândit foarte mult la asta și m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina. Eu am ținut din scurt această problemă. Medicii mi-au spus că sunt cincizeci la sută șanse să fie totul bine. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care voi rămâne însărcinată.”, a mai spus Adelina.

Din cauza infidelităților artistului, ea a ales divorțul. Cei doi au mai avut câteva tentative de împăcări, însă nu au mai sfârșit împreună.

Adelina are o fetiță cu Virgil Șterblea

În 2018, după 10 ani de la pierderea sarcinii cu Vârciu. Adelina Pestru a zâmbit din nou. Ea a născut o fetiță de nota 10, pe Zenaida, care are trăsături unice. Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șterblea în 2019 și au avut o nuntă de vis.

 

View this post on Instagram

 

🤍 Adore you

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

În prezent, Adelina Pestrițu se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi și este urmărită de 1, 4 milioane de oameni doar pe Insatgram. Ea este cei mai importanți influenceri din România.

 

ADVERTISEMENT