Life

Adelina Pestrițu, aniversare specială. Ce operație estetică și-a făcut vedeta la împlinirea celor 36 de ani

Adelina Pestrițu, zi de naștere inedită. Ce intervenție estetică și-a făcut bruneta la 36 de ani și ce proceduri a realizat în trecut.
06.02.2023 | 19:03
Adelina Pestritu aniversare speciala Ce operatie estetica sia facut vedeta la implinirea celor 36 de ani
Adelina Pestrițu, zi de naștere inedită. Ce intervenție estetică și-a făcut bruneta la 36 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a emisiunii Wowbiz s-a bucurat de o aniversare specială pe 6 februarie. Ce operație estetică și-a făcut vedeta la împlinirea celor 36 de ani. Ulterior, a plecat cu partenerul de viață, Virgil Steblea, în vacanță în Italia.

Adelina Pestrițu, zi de naștere inedită. Ce intervenție estetică și-a făcut bruneta la 36 de ani

Adelina Pestrițu a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani, zi de naștere care s-a dovedit a fi una inedită pentru frumoasa brunetă care a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta a scăpat de ridurile de pe frunte.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fosta moderatoare de la Kanal D a subliniat că nicio cremă nu are efectul pe care îl are botoxul. Fosta soție a lui Liviu Vârciu nu a exagerat cu intervenția estetică de care este mândră și care o întinerește.

„Vreau să păcălesc buletinul. Nu, fetelor! Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi. Sunt și creme foarte bune, dar nu cred că vreo cremă reușește să facă ce face botoxul.

ADVERTISEMENT

Asta cred că e deja evident pentru toată lumea. Sigur, e important să nu exagerăm și să avem un echilibru în toate”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pe contul privat de Instagram.

Adelina Pestrițu, operații estetice. Ce intervenții are bruneta

Adelina Pestrițu a bifat de-a lungul timpului mai multe operații estetice, prima fiind la scurt timp după divorțul de primul soț, Liviu Vârciu. Fosta prezentatoare a recurs atunci la rinoplastie, alegând metoda clasică.

ADVERTISEMENT

Ulterior, frumoasa brunetă a recunoscut că a mai ajuns pe mâinile medicilor esteticieni pentru acid hialuronic în buze, procedură pe care o face în mod regulat.

De asemenea, fosta iubită a lui Speak nu le-a ascuns niciodată fanilor din social media că are grijă de felul în care arată, mai ales că imaginea sa vinde foarte bine și are contracte importante.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta moderatoare de la Kanal D a apelat la o operație la nivelul bustului pentru că era nemulțumită de forma și mărimea sânilor. Intervenția a avut loc în anul 2016, în prezent Adelina Pestrițu fiind încântată de rezultate.

ADVERTISEMENT