Life

Adelina Pestrițu, apariție de senzație alături de soțul ei. De ce au crezut fanii că este însărcinată

Adelina Pestrițu a avut o apariție de senzație alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Fanii au crezut că vedeta este însărcinată după ce s-a fotografiat într-o anumită ipostază.
05.09.2022 | 09:10
Adelina Pestritu aparitie de senzatie alaturi de sotul ei De ce au crezut fanii ca este insarcinata
Adelina Pestrițu, apariție de senzație alături de soțul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu și-a făcut apariția într-o ținută care i-a scos în evidență silueta subțire și s-a fotografiat alături de soțul ei. Cei doi au participat la un eveniment zilele trecute.

Adelina Pestrițu, apariție de senzație alături de soțul ei

În weekend-ul care tocmai a trecut, Adelina Pestrițu a fost prezentă la un eveniment, iar ținuta pe care a ales-o a fost una care i-a scos în evidență silueta subțire.

ADVERTISEMENT

Vedeta a purtat o rochie mini aurie, cu umerii supradimensionați, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale negre cu toc. La acestea a adăugat un colier tip chocker.

Soțul vedetei, Virgil Șteblea, și-a asortat ținuta cu cea a partenerei de viață. Bărbatul a purtat un sacou auriu și pantaloni negri.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au felicitat pe cei doi pentru această apariție și le-au scris sute de mesaje în secțiunea de comentarii.

“Mai rar am văzut o pereche atât de reușită, doi oameni care să se potrivească atât de bine/ Wow, perfecțiune!  Sunteți superbi! Arătați că doi actori de la Hollywood pe covorul roșu!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut le-a spus că formează “cel mai frumos cuplu din România”.

De asemenea, vedeta și soțul ei au mai apărut împreună la un eveniment în weekend. Adelina Pestrițu a purtat o rochie albă din dantelă, în timp ce Virgil Steblea a optat pentru un sacou portocaliu și pantaloni negri.

Felul în care s-au fotografiat cei doi i-a făcut pe unii fani să creadă că influencerița este însărcinată.

ADVERTISEMENT

“Sarcină ușoară!”, i-a urat o urmăritoare Adelinei Pestrițiu, cu mai multe emoticoane de râs, iar vedeta i-a răspuns “Mulțumim”, în aceeași notă.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea i-au impresionat pe fani prin aparițiile lor. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt împreună de aproape cinci ani și au împreună o fiică, Zenaida Maria.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei

Deși formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, Adelina Pestrițu a recunoscut că lucrurile nu sunt mereu roz în căsnicia cu Virgil Șteblea.

În cadrul unui interviu, vedeta a spus că pot apărea conflicte din orice, însă amândoi știu să le depășească.

“N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune.

Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi.

Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim.”, a declarat Adelina Pestrițu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT