Life

Adelina Pestriţu îşi face curaj să nască natural. Ce a decis vedeta în legătură cu bebeluşul

Într-o vreme în care puţine femei mai au curajul să nască natural, Adelina Pestriţu este decisă să facă acest lucru şi îşi întăreşte hotărârea în fiecare zi.
02.03.2018 | 14:30
Adelina Pestritu isi face curaj sa nasca natural Ce a decis vedeta in legatura cu bebelusul

Adelina susţine că şi-ar dori să fie curajoasă până la final, deşi mai are unele zile când se sperie de naşterea naturală şi înclină balanţa către operaţia de cezariană. „Zilnic mă gândesc la asta şi astăzi zic că m-am hotărât şi nasc natural, încerc cel puţin, mâine mă răzgândesc şi zic că nu ştiu dacă o să pot că eu sunt micuţă în bazin, dar zic să nu mă gândesc la ce e mai rău. Sunt nehotărâtă. Important este ca bebeluşul să fie sănătos şi să fie născut aşa cum trebuie”, spune vedeta la www.libertatea.ro.

Adelina se sfătuieşte îndeaproape cu medicul său. „Medicul care mă supraveghează pe perioada sarcinii mi-a spus să mai aşteptăm şi o dată ce ajung în ultimele luni de sarcină atunci să ne hotărâm. E important să fie bebeluşul bine. Eu nu mai contez în situaţia asta. Cu siguranţă dacă o să-mi spună să nasc natural, o să uit şi de durere şi de tot”, mărturiseşte Adelina.

Vedeta şi-a dorit mereu copii şi a aşteptat momentul prielnic, dar şi persoana potrivită pentru a face acest pas. Acum bruneta face tot ce-i stă în putere pentru sănătatea viitorului bebeluş. Aflată în a patra lună de sarcină, Adelina pare neschimbată şi rămâne o gravidă activă, deşi precaută. „Bebe este la locul unde trebuie să fie. Am o bluză mai largă, care să nu-mi lase la vedere kilogramele. Mă duc la sală dar să ştii că totuşi am luat trei kilograme. Le-am pus în zona burticii, acolo unde bebeluşul şi-a făcut cuibuşor şi se simte foarte bine. La 152 de grame cred că este spre mandarină aşa, nu? S-ar putea să fie şi cât o portocală chiar”, povesteşte Adelina.

Este foarte atentă, vedeta continuă să facă mişcare. „Nu trebuie să stau la pat cu ochii în tavan pentru că nu sunt  făcută să devin total inactivă. Vreau să fiu activă în continuare, vreau să fac lucruri. Adică nu m-am oprit nici din a onora contractele pe care le am, nici din a prezenta evenimente. Nu stau degeaba. Fac şi curat. Nu ştiu. Merg şi la cumpărături. Desigur că acum nu mai car greutăţi de 15 kilograme iau şi eu 3-4 kilograme”, detaliază vedeta.

Adelina şi-a propus să alăpteze o perioadă destul de mare. „Dacă îmi permite organismul, da, o să alăptez. Mi-am propus, acum sper să mă ajute”, adaugă vedeta.

Sursă: www.libertatea.ro