ADVERTISEMENT
News

Adelina Pestrițu are coronavirus. Vedeta a făcut anunțul trist cu lacrimi în ochi. În ce stare se află

Autor: Adrian Baciu | 02.09.2020 | 07:23
Adelina Pestrițu are coronavirus. Vedeta a făcut anunțul trist cu lacrimi în ochi. În ce stare se află
Adelina Pestrițu are coronavirus. Vedeta a făcut anunțul trist cu lacrimi în ochi. În ce stare se află.

Adelina Pestrițu, o vedetă extrem de cunoscută din showbiz-ul românesc, a anunțat că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit știrea tristă prin intermediul unei postări pe pagina ei de Instagram, unde a dezvăluit că și-a făcut testul pentru Covid-19, iar acesta a ieșit pozitiv.

Adelina a anunțat acest lucru pe story, cu lacrimi în ochi, afirmând că așteaptă să fie internată.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a anunțat că are coronavirus. Anunțul trist, făcut cu lacrimi în ochi

După ce mai multe vedete din țara noastră, precum Andreea Esca, Marcel Pavel sau Andrei Ștefănescu au dezvăluit în ultimele luni că au avut coronavirus, acum a venit și rândul Adelinei Pestrițu să facă un anunț trist.

Vedeta de televiziune a fost confirmată cu Covid-19 după ce a intrat în contact cu un infectat. Târziu în noapte, într-un video, a mărturisit că se află în parcarea spitalului, unde așteaptă să fie internată.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID.

Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv.”, a spus Adelina pe Instagram.

Care este starea de sănătate a Adelinei

Din fericire, starea în care se află Adelina Pestrițu este una bună. Aceasta a anunțat că își va ține la curent fanii cu evoluția situației ei medicale.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră.

Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!