Life

Adelina Pestrițu, atacată dur după diagnosticarea cu coronavirus. Ce se întâmplă cu bruneta: “De la Andreea Esca încoace…”

02.09.2020 | 11:46
Adelina Pestritu atacata dur dupa diagnosticarea cu coronavirus Ce se intampla cu bruneta De la Andreea Esca incoace
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a fost atacată foarte dur, după diagnosticarea cu coronavirus (COVID-19). Fosta asistentă de televiziune și-a anunțat fanii că suferă de această problemă medicală, în urmă cu o zi.

Încă din primele momente în care a făcut acest anunț legat de starea ei de sănătate, bruneta s-a trezit cu o sumedenie de mesaje din partea fanilor. Marți, vedeta a postat un filmuleț pe rețelele sociale, prin care le-a dat tuturor vestea despre diagnostic.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a fost luată la întrebări de către fanii ei, în legătură cu diagnosticul de coronavirus. Mulți s-au întrebat care este adevărul legat de situația pe care o traversează cunoscuta femeie de 33 de ani.

Adelina Pestrițu a fost atacată de fani după diagnosticarea cu coronavirus. Ce i-au transmis sute de persoane brunetei pe Instagram

Foarte multe persoane care îi urmăresc activitatea Adelinei Pestrițu de pe Instagram în mod curent au decis să îi lase acesteia comentarii. Bruneta a fost certată în plină pandemie și acuzată că ar minți în legătură cu diagnosticul de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mai mult, când le-a dat tuturor vestea că s-a îmbolnăvit, aceasta se afla în fața unei unități medicale și aștepta să fie preluată de specialiști. A fost însă acuzată că ar fi orchestrat întreaga situație, dar și că boala ei este una fictivă.

Totodată, în alte comentarii a fost subliniat că simptomele acuzate de Adelina pare că au dispărut când bruneta s-a apropiat de un odorizant cu vanilie pe care l-a mirosit în fața camerei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o seară, vedeta a transmis un nou mesaj prin intermediul secțiunii de InstaStory. A fost vorba despre un semnal de alarmă și i-a rugat pe români să se protejeze, dar și echipeze corespunzător, cu o mască medicală. Cazul Adelinei a fost comparat de unii și cu diagnosticul primit de Andreea Esca și soțul ei.

Adelina Pestrițu, atacată dur după diagnosticarea cu coronavirus. Ce se întâmplă cu bruneta De la Andreea Esca încoace..
Bruneta a primit foarte multe mesaje negative, în secțiunea de comentarii de pe Instagram

“A spus că a rămas fără gust și miros, dar în story-urile anterioare mirosea un brăduț cu vanilie”, “De la Andreea Esca încoace, eu nu am mai văzut așa teatru prost. Adelina nu prea știe să mintă, eu o credeam o tipă integră… nu înțeleg de ce s-a târât în așa mocirlă! Dar se pare că într-adevăr fiecare avem un preț”, “Nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toată ziua dacă știai că ai făcut un test de COVID, că ai intrat în contact cu o persoană pozitivă, ba mai mult, aveai deja primele simptome… Sănătate multă îți doresc!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de români, pe contul Adelinei Pestrițu de Instagram.

ADVERTISEMENT