Life

Adelina Pestrițu, confruntată de un angajat din spital despre diagnosticul de coronavirus: “Nu știu cum pe tine te-au lăsat”

04.09.2020 | 15:46
Adelina Pestritu confruntata de un angajat din spital despre diagnosticul de coronavirus Nu stiu cum pe tine teau lasat
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a fost confruntată din nou de către români, în legătură cu diagnosticul primit, cel de coronavirus. De aceea, vedeta a stârnit un real fenomen în mediul online, iar fanii ei s-au împărțit în două tabere.

Există cei care i-au dorit multă sănătate, dar și să revină cât mai repede la normal. Însă Adelina se confruntă cu un val de comentarii negative prin care este acuzată că ar minți despre diagnosticul ei.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii și-au ridicat mai multe semne de întrebare deoarece bruneta a testat un brăduț de mașină, susținând în direct că aroma avută de accesoriul auto este cea de vanilie.

Adelina Pestrițu, luată la întrebări de un cadru din spital, după diagnosticarea cu coronavirus: “Nu știu cum pe tine te-au lăsat”

A fost un detaliu observat de fani, dar testul pentru coronavirus ce sosea la scurt timp o arăta pe Adelina ca fiind pozitivă cu noul virus. Totodată, printre simptomele acuzate de vedetă au fost pierderea gustului și a mirosului.

ADVERTISEMENT

Un alt detaliu ce ar pune-o pe vedetă într-o lumină nefavorabilă și din pricina căruia este acuzată că minte în prezent a fost cel că i s-a permis să se plimbe liberă. Totul deși avea deja diagnosticul pus și ar fi trebuit să nu se expună în acest mod.

Motiv pentru care, în dreptul multora din postările fostei asistente Kanal D de pe Instagram există comentarii în care e luată la rost. O astfel de replică a venit din partea unei angajate dintr-un spital din România.

ADVERTISEMENT

Femeia a subliniat că pacienților confirmați pozitivi nu li se poate permite să circule în mod liber, cum s-a întâmplat în cazul Adelinei Pestrițu.

“Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Având în vedere că muncesc într-un spital la curățenie și toate persoanele care sunt suspecte de COVID-19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare, și plus că nu au voie să părăsească spitalul… Nu șțiu cum de pe tine te-a lăsat să părăsești spitalul, fiind pozitivă de COVID-19.

ADVERTISEMENT
Adelina Pestrițu, confruntată de un angajat din spital despre diagnosticul de coronavirus Nu știu cum pe tine te-au lăsat
Adelina Pestrițu a fost iarăși luată la întrebări de către fani în legătură cu diagnosticul de coronavirus

Absurd, ciudat… Așteptăm vești, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs, deși eu îți doresc sănătate multă și ție și mai ales familiei, eu nu îmi pot imagina zile fără fetița mea departe… Cred că aș fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viașa, nu avem încotro… Însănătoșire grabnică!”, au fost replicile primite de Adelina Pestrițu, în secțiunea de comentarii, din partea unei femei care lucrează într-un spital.

ADVERTISEMENT