Life

Adelina Pestrițu are un obicei sacru, pe care îl respectă mereu. Și Zenaida, fiica ei, face la fel

Adelia Pestrițu se declară o persoană credincioasă, care se bazează foarte des pe sprijinul divin. Frumoasa brunetă i-a insuflat acest lucru și fiicei sale, Zenaida.
20.03.2022 | 10:36
Adelina Pestritu are un obicei sacru pe care il respecta mereu Si Zenaida fiica ei face la fel
Adelina Pestrițu, o persoană credincioasă. Dezvăluirea făcută în primul podcast televizat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a dezvăluit în primul podcast televiziat, intitulat „Scenă deschisă”, de la Digi 24, că are un obicei sacru pe care îl respectă mereu. Mai mult decât atât, vedeta spune că și fiica sa o urmează.

Adelina Pestrițu, o persoană credincioasă. Dezvăluirea făcută în primul podcast televizat

Adelina Pestrițu a vorbit despre credință și rugăciune în primul podcast televizat. Frumoasa brunetă a dezvăluit că i-a insuflat și fiicei sale, Zenaida, acest lucru. Mai exact, influencerița se roagă în fiecare dimineață și seară.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt, așa consider eu că sunt, un om cu credință. Și nu trece nicio seară fără ca eu să-mi spun rugăciunea. Nu trece nicio dimineață fără ca eu să-mi spun rugăciunea. Micuța mea nu pleacă la grădiniță fără să-i spun rugăciunea, iar înainte de somn ne punem în genunchi amândouă și o facem.

Cred că nu degeaba am fost adusă în punctul acesta, nu degeaba mi s-a dat o astfel de notorietate și cred că trebuie cumva ca eu la rândul meu să ofer ceva. Nu primești niciodată nimic fără să trebuiască să oferi”, a spus bruneta în primul podcast televiziat „Scenă deschisă”, de la Digi 24.

ADVERTISEMENT

În plus, în urmă cu ceva vreme vedeta recunoaștea că merge la Biserică și respectă posturile de peste an. Totodată, vedeta a mai adăugat la momentul respectiv că o dată la trei luni cheamă un preot care să-i sfințească locuința.

Adelina Pestrițu, invitată la primul podcast televizat de la Digi 24

Adelina Pestrițu a fost primul invitat al podcast-ului „Scenă deschisă”, care a avut premiera sâmbătă, 19 martie 2022, la ora 23:00. Emisiunea va fi moderată pe rând de jurnaliștii de la Digi 24, prima fiind Teodora Tompea.

ADVERTISEMENT

Show-ul se desfășoară într-un format dinamic de tip podcast și este desfășurat pe parcursul unei ore.  Atmosfera este una relaxată, iar decorul modern îi aduce pe invitați față în față cu moderatorii postului de televiziune.

„Mă bucur că am onoarea să deschid seria emisiunilor «Scenă deschisă». Am fost captivată, încă de la început, de provocarea de a-i descoperi într-o altă lumină pe invitați. Cred că va fi o emisiune care ne va surprinde pe toți”, a declarat Teodora Tompea pentru digi24.ro.

ADVERTISEMENT