Life

Adelina Pestrițu, cu sau fără machiaj? Imaginea postată de vedetă a adunat peste 10.000 de like-uri – Foto

21.07.2020 | 14:43
Adelina Pestritu cu sau fara machiaj Imaginea postata de vedeta a adunat peste 10000 de likeuri  Foto
Adelina Pestrițu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii cu două fotografii în care apare cu și fără make-up.

Ea și-a întrebat prietenii virtuali cum le place mai mult de ea, iar aceștia au apreciat-o pentru curaj.

Influencer-ul ține constant legătura cu cei 1,5 milioane de admiratori de pe Instagram.

Adelina Pestrițu, fără machiaj

Deși nu arată la fel atunci când este nemachiată, vedeta tv nu are rețineri în a apărea naturală pe internet sau chiar și pe stradă. De obicei, Adelina Pestrițu postează imagini în care apare ca scoasă din cutie, în ținute de firmă, coafată și cu make-up realizat de stiliști pregătiți în domeniu.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a adunat în doar câteva ore peste 10.000 de like-uri la postarea în care apare cu și fără machiaj, întrebându-și admiratorii dacă arată la fel de bine în ambele variante.

„ Ești o frumoasă și o finuță, Adelina! Dovedești mereu că ești educată prin felul în care răspunzi tuturor răutăților gratuite, prin felul în care vorbești, în care te prezinți, ești un exemplu. Te admir :). Numai bine!”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT

„ Foarte frumoasă și în prima imagine, și în a doua 😍Fără machiaj zici ai o față de copil 🥰 Cu machiaj pur și simplu ești mai matură, în sensul mai femeie 💖 superbă.”, i-am mai scris o admiratoare.

 

View this post on Instagram

 

BEFORE & AFTER a glow touch ✨ Foloseste COD “ADELINA” 21-26 Iulie la toate produsele pe care ti le doresti in trusa ta de #makeup. Bronze Goddess Look ⚡️ #sunsetglow #OhMyGlow #beforeandaftermakeup

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Viața Adelinei Pestrițu

Vedeta tv este căsătorită cu Virgil Șteblea din 2019 și împreună au o fetiță pe nume Zenaida. Adelina Pestrițu a devenit mamă pentru prima dată pe 3 august 2018. În trecut, ea a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu în 2009, însă mariajul lor a durat doar un an. Cei doi s-au despărțit în 2010 la notar, pe cale amiabilă. Apoi a urmat o carieră în televiziune, prezentând câteva emisiuni la Kanal D. Mai târziu, bruneta a prins gustul online-ului, face bani din haine și social media.

ADVERTISEMENT