Life

Adelina Pestrițu, schimbare radicală. N-o mai recunoști cu părul blond

16.10.2020 | 07:48
Adelina Pestritu schimbare radicala No mai recunosti cu parul blond
Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu i-a impresionat din nou pe fani și a apelat o schimbare de look, așa cum i-a fost sugerat. Frumoasa vedetă este renumită pentru stilul ei neobișnuit, pe care îl schimbă regulat.

De data aceasta, Adelina a recurs la schimbarea culorii părului cu una deschisă, relatează wowbiz.ro. Vedeta este de nerecunoscut după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare având părul blond.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România și nu încetează să-și impresioneze publicul prin coafuri și stilul său original. Aceasta le-a cerut fanilor părerea, iar ei i-au oferit-o încântați.

Adelina Pestrițu, de nerecunoscut. Cum arată cu părul blond

Adelina Pestrițu încearcă mereu să-și schimbe look-ul și să-l adapteze schimbărilor care sunt la modă în perioada respectivă. Ultima ei transformare este diferită de restul, iar fanii au reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își poartă părul lung și blond. Evident, este doar o perucă, în realitate având părul destul de scurt.

Adelina le-a cerut părerea urmăritorilor și i-a întrebat ce culoare i s-ar potrivi mai bine și dacă ar trebui să revină la părul lung, iar aceștia i-au răspuns în număr mare.

ADVERTISEMENT

“Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural de la @beautybylisettemendy . Vreau părerea voastră în comentarii!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

👱🏾‍♀️Multi dintre voi imi spuneti ca vreti sa revin la par lung. Am facut o simulare de schimbare totala de look cu ajutorul perucii din par natural de la @beautybylisettemendy . Vreau parerea voastra in comentarii! 👍🏾 Or 👎🏾 #brunette x #blonde

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Fotografia a fost apreciată de zeci de mii de fani și are aproape 2000 de comentarii. Părerile internauților sunt împărțite, unii afirmând că părul blond nu i se potrivește, în timp ce alții au fost încântați.

ADVERTISEMENT

“Superbă blondă! Dar superbă și brunetă, așadar poți purta peruca atunci când vrei o schimbare, ești frumoasă oricum!”, “Woooooow”, “Scurt și negru sau lung și blond. Doar combinația asta”, “Yasss blondie. Trăsăturilor frumoase le vine bine orice culoare de păr”, “Să nu te recunosc. Ce bine îți stă blondă. Parcă ai întinerit”, sunt doar câteva dintre comentariile de laudă pe care le-a primit vedeta.

Au existat și păreri dezaprobatoare în legătură cu noul look, unii preferând ca vedeta să poarte părul scurt în continuare. Legat de culoarea părului, unii au optat pentru brunet și au afirmat că blondul nu i se potrivește.

“Îți stă mult mai bine cu părul scurt. Nu te-aș mai vedea cu părul lung. Parcă e prea comun pentru tine… Tu ești omul care atrage privirile, care se evidențiază în ‘mulțime’. Clar nu!”, “Îți stă super cu părul lung, dar brunetă nu blondă!”, i-au transmis fanii.

Adelina Pestrițu a fost infectată cu coronavirus

Vedeta a fost infectată cu noul coronavirus cu mai mult de o lună în urmă. După ce i-au dispărut gustul și mirosul, Adelina Pestrițu a decis să-și facă un test, care a ieșit pozitiv. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale, iar vedeta i-a sfătuit pe fani să se protejeze cât mai mult.

Au existat reacții negative din partea celor care o urmăresc legat de starea ei de sănătate. Mulți au fost convinși că vedeta nu are Covid-19 și au criticat-o aspru.

După ce ea și familia ei s-au vindecat, au plecat cu toții într-o vacanță mult așteptată în afara țării.

 

ADVERTISEMENT