Life

Adelina Pestrițu, din nou în vizorul Oanei Zăvoranu. Cu ce o atacă actrița de această dată

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele luate la bani mărunți de Oana Zăvoranu în ultima perioadă, actrița venind cu noi acuzații în momentul de față.
27.07.2021 | 15:08
Adelina Pestritu din nou in vizorul Oanei Zavoranu Cu ce o ataca actrita de aceasta data
Adelina Pestrițu, din nou în vizorul Oanei Zăvoranu. Cu ce o atacă actrița de această dată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a luat-o din nou în vizorul său pe fosta soție a lui Liviu Vârciu, după ce partenerul ei de viață, Virgil Steblea, a publicat o imagine în care apar mai multe ceasuri pe unul din scaunele din mașină.

Oana Zăvoranu a reacționat imediat, precizând că accesoriile respective sunt false, nicidecum produse de lux, așa cum spune Adelina Pestrițu, iar de aici și până la acuzații nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, reacție acidă la adresa Adelinei Pestrițu și a soțului

Cunoscuta actriță susține că „Pinocchio”, așa cum o numește pe Adelina Pestrițu, cumpără ceasuri din Turcia și le vinde ca și cum ar fi de firmă, însă acestea nu vin în cutii speciale și nici nu au certificat de garanție.

„Sunt niște fake-uri obosite, se merge pe același principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este șefa. Se duc și iau din Turcia fake-uri.

ADVERTISEMENT

Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeiști amândoi și reușesc să păcălească oamenii. Gâștele astea o cred pe cuvânt.

Adică ceasurile vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de astfel de ceasuri – și eu și soțul meu – le-am cumpărat, dar vin în niște cutii frumoase, cu niște certificate.

ADVERTISEMENT

Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă așa și spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?”, a spus Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Oana Zăvoranu: ”Gradul de șmecherie al unui om se vede din bani”

Actrița nu s-a oprit aici cu acuzațiile. Fosta soție a lui Pepe este de părere că Adelina Pestrițu nu trăiește deloc viața de lux pe care o afișează pe rețelele de socializare pentru că în felul acesta nu ar mai avea nevoie să „mocangească” diferite produse.

ADVERTISEMENT

În plus, Oana Zăvoranu susține că soția lui Virgil Steblea și-ar putea plăti singură masa la restaurant, însă face parte din rândul influencerelor pe care de câteva luni bune le ia la rost în emisiunea pe care o desfășoară pe canalul ei de Youtube.

„Acum câteva zile avea în mână un pampers, în alta un detergent, în alta cinci înghețate, dacă putea și cu picioarele mai ținea câte ceva. Nu se pupă ceva…

Dar altfel mulțumește pentru orice înghețată, vrea totul moca, când ești barosan îți plătești, frate, mâncarea, plătești pe unde te duci. Gradul de șmecherie al unui om se vede din banii pe care îi cheltuiește și cât anume cheltuiește.

Dacă ai pozat o friptură atunci când ai mers la restaurant, nu te face smecher, înseamnă că ești o sărăcie!”, a completat vedeta, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT