Life

Adelina Pestrițu, gest disperat după ce a fost internată în spital. Puțini se așteptau la așa ceva

02.09.2020 | 08:11
Adelina Pestritu gest disperat dupa ce a fost internata in spital Putini se asteptau la asa ceva
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a fost internată în spital și a făcut un apel disperat la public. Vedeta le-a dat emoții fanilor, iar puțini dintre ei se așteptau la așa ceva.

Cu un foarte mare renume în mediul online, datorită postărilor ei de succes de pe blog, bruneta s-a trezit pusă în fața unei provocări foarte mari.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după diagnosticul primit de la medici, Adelina și-a anunțat urmăritorii ce i se întâmplă în acele clipe. Fosta asistentă de la Kanal D s-a arătat foarte marcată de întreaga situație pe care o traversează în prezent.

Adelina Pestrițu a fost dusă la spital și a făcut un apel disperat. Ce nu știau fanii

Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu coronavirus, cu o zi în urmă. Vedeta a apelat la astfel de servicii medicale atunci când a început să resimtă stările specifice infectării.

ADVERTISEMENT

Totodată, alături de o poză cu ea în postura de pacient, aceasta a făcut un apel disperat pe Instagram, de care a sperat că românii vor lua aminte.

Mulți dintre urmăritori i-au transmis și mesaje de însănătoșire. Alături de o poză cu ea în spital, bruneta a mai scris și câteva rânduri, pe rețeaua socială.

ADVERTISEMENT

Viața Adelinei pare să fi fost dată peste cap din pricina diagnosticării cu coronavirus. Numărul de infectări raportat la România a crescut foarte mult și marți, pe 1 septembrie 2020. Vedeta a făcut anunțul când era în mașină și a fost preluată de medici.

Echipată cu o mască de protecție, aceasta avea o privire schimbată, semn că ar fi plâns, fiind șocată de aflarea diagnosticului. Ceea ce a determinat-o să se testeze a fost lipsa de gust, dar și de miros.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, pe Adelina Pestrițu începutul de toamnă a prins-o într-o astfel de situație fără precedent. Vedeta este la rândul său mămică, de aceea și-a dorit să le spună tuturor să fie atenți la modul în care își desfășoară activitățile cotidiene.

Adelina Pestrițu, gest disperat după ce a fost internată în spital. Puțini se așteptau la așa ceva 111
Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu coronavirus și a făcut un apel disperat pentru fani

“Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te ferești de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă poate mai puțin activă, da simt că vor veni și zile mai bune! Aveți grijă de voi și purtați masca!”, a fost mesajul transmis de Adelina Pestrițu, pe contul oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT