Life

Adelina Pestrițu, imagine controversată pe Instagram. Este sau nu însărcinată?

20.10.2020 | 19:25
Adelina Pestritu imagine controversata pe Instagram Este sau nu insarcinata
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu (33 de ani) își dorește să devină mamă pentru a doua oară, ultimele fotografii lansând o serie de controverse pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă a postat mai multe imagini care i-au pus pe gânduri pe internauți, aceștia întrebându-se dacă este însărcinată.

Vedeta este unul dintre cei mai mari influenceri din România, motiv pentru care fanii din mediul online nu ratează nicio informație despre ea. Așa se face că la scurt timp după vacanța din Turcia, soția lui Virgil Steblea a apărut ușor „gravidă”.

ADVERTISEMENT

Bruneta a pus capăt tuturor speculațiilor și le-a arătat internauților cum arată burtica după ultimul concediu. Adelina Pestrițu a glumit pe seama kilogramelor acumulate în vacanță, precizând că se simte însărcinată datorită clătitelor pe care le-a mâncat în ultimele zile.

Adelina Pestrițu, despre fotografia care lasă de înțeles că este gravidă. Ce spune despre sarcină

Așadar, fosta soție a prezentatorului Liviu Vârciu a mărturisit că nu a ținut cont de absolut nimic în concediu când a fost vorba de poftele culinare. Mai exact, zvonul potrivit căruia vedeta ar urma să fie mamă pentru a doua oară s-a dovedit complet fals.

ADVERTISEMENT

„La poza cu Zeny mi-ați scris că sunt însărcinată și că voi așa simțiți. Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată!

După vacanța în care am mâncat câte 15 clătite pe zi! Multe clătite am în burtică, deocamdată”, a mărturisit bruneta pe una dintre rețelele sale de socializare, în dreptul unei imagini în care-și arată abdomenul.

ADVERTISEMENT
Adelina Pestrițu e însărcinată?
Adelina Pestrițu e însărcinată? Fotografia care spune totul. Sursa foto. Instagram.com

Asta nu înseamnă că Adelina Pestrițu nu-și dorește să fie din nou însărcinată. În urmă cu câteva luni declara că își dorește o surioară sau un frățior pentru micuța Zeny care a împlinit pe 3 august frumoasa vârstă de 2 ani, ocazie cu care a avut parte de o petrecere pe cinste.

Frumoasa brunetă vrea să facă acest pas destul de curând, în urmă cu mai bine de un an precizând că visează să devină mamă pentru a doua oară cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Nu știm încă, barza nu mi-a dat nicio veste, este foarte secretoasă barza asta. Eu tot insist s-o trag de limbă, dar văd că nu-mi dă nicio veste. Suntem în proces de facere”, spunea vedeta despre a doua sarcină, notează okmagazine.ro

ADVERTISEMENT