Life

Adelina Pestrițu, în top 100 femei de succes din România: „Nu știam cum să le explic oamenilor cu ce mă ocup”

23.09.2020 | 16:37
Adelina Pestritu in top 100 femei de succes din Romania Nu stiam cum sa le explic oamenilor cu ce ma ocup
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite persoane din România pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde este activă aproape 24 din 24 de ore.

Vedeta a renunțat de câțiva ani la televiziune și a crescut vertiginos în mediul online, fiind premiată de nenumărate ori pentru activitatea ei.

ADVERTISEMENT

Brand-urile românești, dar și din străinătate o plătesc cu mii de euro pentru a le face reclamă, iar în cel mai nou număr al revistei Capital se numără printre cele 100 femei de succes din România.

Adelina Pestrițu, pe culmile succesului din meseria de influencer

De la soția lui Liviu Vârciu la prezentatoare tv, iar apoi la meseria de mamă, cea mai importantă pentru ea, și cea de influencer, Adelina Pestrițu a luptat din greu pentru prezentul pe care îl trăiește. Vedeta a muncit ani buni pentru a ține pasul cu showbiz-ul românesc și a știut să gestioneze situațiile de criză în care a intrat de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Trecută și printr-o luptă cu noul coronavirus, Adelina Pestrițu zâmbește fericită cu revista Capital în brațe, revista în care numele ei se regăsește în top cele mai de succes femei din România. Ea a transmis un mesaj pe Instagram pentru premiul primit 🙂

„ Anul acesta, Revista Capital m-a așezat alături de încă 99 de femei minunate din România în Top 100 femei de succes. Am citit poveștile tuturor și sunt măgulită activitatea mea a fost considerata importanta și introdusa în acest Top. Pe unele dintre ele le cunosc, pe altele le admir de ani buni de la distanta, despre altele am aflat acum. Până nu demult nici nu știam cum le explic oamenilor cu ce ocup pot fi pe înțelesul lor. Colegii de la Capital nu doar m-au întrebat, dar m-au și premiat. mulțumesc ne ajutați și pe noi, cei care facem conținut online ajungem fim recunoscuți și profesie.”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a devenit mamă în 2018, iar în 2019 a devenit soția lui Virgil Șteblea, alături de care se simte împlinită.